Az Apple 2021. szeptember 14-én adta ki az iPhone 13-at, valamint az Apple Watch, az iPad és az iPad Mini újabb generációit. Ha olyan vagy, mint a legtöbb iPhone-felhasználó, valószínűleg azon gondolkodsz, hogy érdemes-e vagy várj a következő generációkra. Ebben a cikkben 5 fontos okot emelünk ki, amiért érdemes most megvenni az iPhone 13-at.

Ha az új iPhone 13-at szeretnéd megvásárolni, akkor az EE-nél, az Egyesült Királyság legjobb 4G és 5G hálózatán elképesztő ajánlatokat kaphatsz. Az EE megbízható és megbízható kapcsolatot biztosít az Egyesült Királyság legtöbb részén, stabil kapcsolatokkal és kiváló ügyfélszolgálattal. Továbbá az EE előfizetéssel olyan hihetetlen Smart-előnyökhöz is hozzáférhetsz, mint például az Apple Music, az Apple TV+, az Apple Arcade, a BT Sport Ultimate és sok más előfizetés.

Az 5G a szélessávú mobilhálózati technológia ötödik generációja, amely minden eddiginél gyorsabbá, erősebbé és gyorsabbá teszi az online kapcsolatot. Ahogy az 5G országos bevezetése megtörténik, úgy fogjuk látni, hogy mindannyiunk életének alapvető elemévé válik. Az iPhone 13 az 5G technológia felé való globális elmozdulásunkban az élen jár. Ha megkapod az 5G-t, és egy élvonalbeli telefont szeretnél, akkor mindenképpen az iPhone 13-at válaszd.

Érdemes új iPhone 13 telefontokot választani

Az iPhone 13 készülék méretét tekintve nem sokat változott az előző szériához képest, azonban a hátoldalon lévő kamerasziget sokkal nagyobb, mint az előző modellen, tehát a régi védőtokok nem fognak megfelelően illeszkedni. Természetesen mi minden iPhone 13 tok hátlapot egyedileg fejlesztettünk, hogy tökéletesen védje az új mobilodat.

ÉRdemes olyan kiegészítőt választanunk ami maradéktalanul megfelel az igényeinknek és az új telfonunkat is csodás külsőbe öltözteti. Az alább összeszedtük a bestsellet tokokat, amiket bármikor megrendelheted a készülékedre.

Átlátszó iPhone 13 tok

A legjobb telefontokok között megtalálod a teljesen átlátszó kivitelő védelmet is, aminek segítségével megvédhetetd a telefonod, azonban a külső kialakítás csak minimálisan változik. Azoknak fejlesztettük ki az új átlátszó iPhone 13 szilikontokunkat, akik nem szeretnék ha a telefonukban a mindennapok során bármi kár keletkezzen, azonban mégis megtartanák az eredeti Apple kinézetet.

Ütésálló iPhone 13 tok

Legújabb tartozékunkat azoknak a felhasználóknak fejlesztettük ki, akik a egy maximálisan ütésálló iPhone 13 tokra vágynak és a lehető legkomolyabb védelemre van szükségük a munkájuk, vagy a mindennapok során. A speciálisan elhelyezett ütésálló zónák fokozzák a készülék merevségét és ellenállóképességét.

Az alábbiakban kiemelünk néhányat az iPhone 13 egyedülálló előnyei közül:

1. 5G kompatibilitás

Az iPhone 13 készüléken késedelem nélkül élőben streamelhetsz 4K videókat.
Versenyképes többjátékos játékokban való részvétel bosszantó késleltetések nélkül.
Minden eddiginél gyorsabb feltöltések és letöltések.
HDR videók lejátszása a SharePlay segítségével AppleTV vagy SmartTV készülékeden WiFi nélkül.
Készítsd fel telefonodat a jövőre nézve az 5G hálózati kapcsolat elkerülhetetlen térhódítására.
Az intelligens adatmód lehetővé teszi az iPhone számára, hogy meghatározza, mikor használja az 5G-t, és mikor takarékoskodjon az akkumulátorral.

2. Továbbfejlesztett dizájn

Amikor az Apple bejelent egy új iPhone-t, a legtöbben kíváncsian várják, hogyan néz ki. Az Apple-nek kiváló és verhetetlen rekordja van a vizuálisan lenyűgöző és minimalista termékek előállításában, és az iPhone-dizájnjukban sosem csalódunk. Az iPhone 13 gyönyörű, tartós, lapos peremű, alumínium kerettel ellátott, gyönyörű kialakítással rendelkezik. A kijelző előlapja Ceramic Shield üveggel van ellátva, ami a legkeményebb és legtartósabb okostelefon-üveg.

Az iPhone 13 három lényeges változást mutat a dizájn tekintetében

  • A kamerák átlósan helyezkednek el a fejlett kettős kamerarendszerhez.
  • Az iPhone 13 notch 20%-kal kisebb, mint az iPhone 12-nél, anélkül, hogy a Face ID veszélybe kerülne.
  • Az iPhone 13 a következő színekben kapható: Midnight, Starlight, Blue, Red, Pink.
    Mindent összevetve, az iPhone 13 ismét kitolja a határokat a dizájn tekintetében, és minden eddiginél karcsúbb és vonzóbb okostelefont ad nekünk.

3. Csodálatos kamerák

Az iPhone-ok arról híresek, hogy ragyogó kamerákat kínálnak, és az iPhone minden egyes generációja hatalmas fejlesztéseket hoz az előzőhöz képest. Az iPhone 13 nagyméretű, szélesvásznú kameraérzékelőt tartalmaz, amely 47%-kal több fényt rögzít, így gyenge fényviszonyok között is élesebb és vonzóbb képeket készíthetsz. Ha szeretsz éjszaka fotózni, mindenképpen érdemes megfontolnod az iPhone 13-ra való frissítést. A 12 megapixeles széles és 12 megapixeles ultraszéles kamera mellett az iPhone 13 az új A15 chipet is tartalmazza, így biztosítva az élesebb és tisztább képfeldolgozást. A tökéletes éjszakai szelfi elkészítéséhez a 12MP-es TrueDepth előlapi kamera az Éjszakai üzemmódot és a Portré módot is képes megcsapolni, utóbbi hat különböző effektust (Természetes, Stúdió, Kontúr, Színpad, Színpad Mono és Magas kulcsfény Mono) kínál.

Az iPhone 13 a videófelvételek készítése során Cinematic Mode (Filmes mód) funkcióval is rendelkezik. Ez a videó Dolby HDR-ben rögzít automatikus állványfókusz móddal, így kiküszöbölve az otthoni felvételeknél tapasztalható remegést. A videó fókusza a felvétel után is módosítható. Az iPhone 13 továbbá mostantól rendelkezik a Fotográfiai stílusok funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a képeket az egyedi beépített stílusok valamelyikével módosítsd, ahelyett, hogy kiterjedt utófeldolgozási szűrőt használnál. Mostantól lenyűgöző, filmszerű videókat és képeket rögzíthetsz és tölthetsz fel közösségi oldaladra minimális feldolgozással.

4. Az iOS 15 jellemzői

Az Apple 2021. szeptember 20-án, mindössze néhány nappal az iPhone 13 megjelenése után, 2021. szeptember 20-án adta ki a várva várt iOS 15-öt. Lényegében egyértelművé tették, hogy az iPhone 13 és az iOS 15 egymás képességeinek kiegészítéseként együtt kell működnie. Bár az iOS 15 számos más iPhone-on is elérhető, az iPhone 13 belsejében található A15 Bionic chip – amely egy 6 magos CPU-t, egy 4 magos GPU-t és egy 16 magos Neural Engine-t tartalmaz – a leggyorsabb és legteljesebb élményt fogja nyújtani.

5. Továbbfejlesztett akkumulátor élettartam

Az Apple általában nem hozza nyilvánosságra az iPhone-ok átlagos akkumulátor-üzemidejét, mivel az a használatuktól függ. Az iPhone 13 teszünk alapján azonban nagyobb akkumulátorokat tartalmaz, amelyek jobb üzemidővel büszkélkedhetnek, és az A15 Bionic chip állítólag növeli az energiahatékonyságot. A nagyobb akkumulátorok és az A15 chip kombinációja jóval jobb akkumulátorteljesítményt eredményez. Ha jelentős időt töltesz a szabadban, teljesen megéri befektetni egy olyan telefonba, amelyet nem kell folyamatosan töltened.

Az Apple szerint az iPhone 13 akkumulátorának élettartama 19 óra tipikus videolejátszás mellett. Így rendszeres használat mellett is lényegében egy egész napot kibír az iPhone 13 egy töltéssel. A továbbfejlesztett akkumulátor-üzemidő az egyik legmeggyőzőbb ok arra, hogy most vásárolj iPhone 13-at.