Hivatalosan is bemutatták 2015 decemberében minden idők talán legellentmondásosabb gyári iPhone 6 kiegészítőjét a Smart Battery Case-t. Már régóta létezik a különböző tokokba épített külső akkumulátor/power bank, azonban ezek mindig több-kevesebb sikerrel működtek. A jó minőségűek általában 10.000 Ft-tól indulnak, ez alatt az összeg alatt nem érdemes velük foglalkozni, mert árthat is a telefonnak akár.

Kevesen használják, de ők esküsznek rá, hogy életük legjobb vására volt a kiegészítő. Általában egy ilyen tok képes megduplázni az iPhone üzemidejét. Valljuk, be azért meglepő látvány lehet, amikor nap végén a kijelzőre pillantva azt látjuk hogy 50+ %-on állunk.

A tok funkciói

A tokkal amúgy az Apple szerint az böngészést 18 órával, a videólejátszást pedig akár 20 órával növelhetjük meg. Ez több, mint elég minden felhasználónak. Legalábbis minimum 2 napig. Mondjuk el tudunk képzelni olyan extrém felhasználókat, akik naponta 10 óránál is többet foglalkoznak a készülékükkel, de ez nem jellemző.

Az ilyen kiegészítők iránt érdeklődőket célozta meg most az Apple egy gyári megoldással. A kinézete nagyon vitatott, az ára már kevésbé. Az szimplán csak sok. 99 dollárért vesztegetik, ami átszámolva itthon 35990 Ft (érdekes számológépe van az Apple-nek). Ezzel az árral ez az iPhone 6 tok lett hivatalosan is a legdrágább tok az Apple Store-okban!

Mindenesetre tény, hogy valóban gyári és minőségi termékről van szó, és ez nem fog 20 feltöltés után elromlani, mint a legtöbb egyéb cég által gyártott tok. Egy próbát talán karácsonyra megér. Amennyiben normálisabb és barátibb árú iPhone 6 tokokra lenne szükségetek, nézzetek körül ezen a linken: https://www.phonebox.hu/iphone/iphone-6-tok-folia