Pontosan tíz éve jelent meg az iGO navigáció első kezdetleges változata. Ebből az alkalomból, a navigációt fejlesztő cég (NNG) egyedi kiadást készített a magyarországi felhasználóknak.

Az applikációt SzülinApp néven kell keresnünk! Az eredeti navigációhoz képest egy butított változatot használhatunk ingyenesen időkorlát nélkül, azonban a funkciók tárháza még így is sokkal szélesebb bármelyik ingyenes applikációnál. Azonban a térkép természetesen csak magyarországot tartalmazza.

Offline tulajdonságok

Az offline, azaz internetkapcsolat nélkül is működő szoftver sebességfigyelő és alternatív útvonal választó képességgel is fel van vértezve. Az egyik legfontosabb pedig, a budapesten élőknek, hogy az app képes feltérképezni és megjelenteni a parkolási lehetőségeket az adott helyen és a kiválasztott célállomáson is.

A SzülinApp minden újabb androidos telefonra, iPad-re és iPhone 4S-nél újabb Apple telefonokra telepíthető!Az AppStore linket itt találjátok: iGO-SzülinApp. A navigáció a készüléken nagyjából 150Mb-ot fogal majd és 10 napig tölthető le.

Az ingyenes alkalmazást az iGO bejelentése szerint, minden egyes szülinapuk alkalmával elérhetővé teszik, így hát ha most lemaradtál róla, akkor sajnos csak egy év múlva lesz elérhető a szoftver. Érdemes felírni a dátumot, mert nagyon hasznos kis alkalmazásról van szó. Továbbá egy teljes Magyarország térkép bármikor jól jöhet, ha éppen lemerlt volna az interneted