Az átlátszó iPhone 13 Pro Max szilikon tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és széles színválasztékot kínálnak. Ezek a tokok áttetszőek, ami azt jelenti, hogy a hátoldalon lévő szín átlátszik a tokon. A szilikon rugalmas, így feszíthető, hogy illeszkedjen a különböző méretű okostelefonokhoz. Az ütések és leejtés ellen is védelmet nyújtanak. Ráadásul életre szóló garancia jár hozzájuk!

Az áttetsző iPhone 13 Pro Max szilikon tokok kiváló minőségű szilikon anyagból készültek és igazán jó kialakításúak. Emellett széles szín- és formaválasztékkal is rendelkeznek, amelyek minden ember ízlésének megfelelnek.

Fusion Protector átlátszó telefontok

A Fusion Protector szilikon tokok rugalmas, átlátszó és áttetsző szilikon anyagból készülnek, amely védelmet nyújt az ütésekkel és a karcolásokkal szemben. Teljesen átlátszó kialakításúak. A fúzióvédő szilikon tokok védelmet nyújtanak az ütésekkel és a karcolásokkal szemben. A tokok olyan kialakításúak, hogy teljesen átlátszóak legyenek.

A tok egy új típusú design, amelyet a németországi düsseldorfi tervezők csapata hozott létre. Az iPhone 13 Pro Max tok két rétegből áll, mindkettő szilikonból készült. Az egyik réteg átlátszó, a másik áttetsző. Ennek a kialakításnak az az ötlete, hogy megvédje telefonja képernyőjét a karcolásoktól és ütésektől, miközben továbbra is átlát.

Az átlátszó réteg védi a képernyőt a karcolásoktól, míg az áttetsző réteg védi a képernyőt az ütésektől és némi ütésállóságot is biztosít. A tervező kitért arra is, hogy ez a dizájn táblagépeken vagy laptopokon is használható, nem csak telefonokon.

Slimfit liquid armor iPhone 13 Pro Max hátlap

A szilikon egy olyan anyag, amelyet gyakran használnak okostelefonok folyékony védőtok készítésére. Ennek fő oka, hogy a szilikon nem nyúlik, és nem is szakad könnyen.

Az első típusú szilikon vékony, vékony, átlátszó és áttetsző. Alacsony védelmi szinttel rendelkezik, könnyen megkarcolható vagy kilyukadhat. A második típusú szilikon az úgynevezett rugalmas tpu. Jó szintű védelmet nyújt, de nem bírja a leejtésből vagy erős esésekből eredő erőt. A harmadik típusú szilikon az ütésálló tpu2, amely még magasabb szintű védelemmel rendelkezik, mint az előző, de lehet, hogy nem olyan rugalmas, mint a többi típus.

A folyékony védőszilikonok vékonyak és átlátszóak. Ezenkívül áttetszőek, és rugalmas védelmet nyújtanak a telefonnak az ütések és karcolások ellen.

A folyékony védő szilikonok ütésállóak, így megvédik a telefont a leejtéstől, leeséstől vagy bármilyen más lehetséges sérüléstől. Tervezést is biztosítanak a telefonhoz.

Miért válassz tőlünk iPhone 13 Pro Max telefontokot?

A cég megbízható online áruház az összes telefontartozékhoz. Gyors szállítással és széles termékválasztékkal rendelkeznek. Akár saját márkájú telefontokokat, töltőket és kábeleket is vásárolhat.

Ez a legjobb hely a telefontartozékok vásárlására, mert nagyon gyorsan szállítják őket, és valódi készlettel rendelkeznek a raktárukban. Itt találhat bármilyen töltőkábelt vagy telefontokot, amire szüksége van. Megbízható webáruház vagyunk, kiváló ügyfélszolgálattal és gyors szállítással. Valódi raktárkészletet és versenyképes árakat biztosítunk. Telefontokok széles választéka áll rendelkezésünkre különböző kivitelben, színben és anyagból. Töltőkábeleket, kijelzővédő fóliákat, üvegfóliát is találsz itt a telefonodhoz.