​Sokan gondolják, hogy nem elég fényűző az iPhone 6, hiszen mindenki másra vágyik. Ezen a vonalon kezdett el gondolkozni a Gold & Co London cég, akinek már korábban volt egy hasonló lépése, méghozzá arany iPad-ek személyében.

A célpont ezúttal Dubai. A természetesen 128Gb-os iPhone 6-on a világ egyetlen 7 csillagos hoteljét találhatjuk 24k aranyba öntve. A készülékház is hasonlóan egyedileg tervezett, és szintén aranyból van. A cég szerint, minden egyes egyedileg gyártott iPhone 6 elkészítése több mint 80 órát vesz igénybe.

Egyedi sorozatszám

A pecsét tartalmazza egyedileg a készülék IMEI számát, és a készülék sorszámát. Hogy teljes legyen a kép, a készülék mellé kapunk 2db oda-vissza repülőjegyet is Dubai-ba. Egy biztos, aki ilyen telefont vesz az nem fogja akármilyen iPhone tokba rejteni a készülékét.

Az árakról

Sajnos jelenleg a készülék már nem elérhető, sem ebben, sem az újabb iPhone formájában, mivel a gyártó szerint nem aratott akkora sikert, mint amekkorát reméltek tőle. Mindegy. Az ötlet azért jó volt, reméljük nem volt akkora ráfizetés, mint amekkorának az elejétől fogva látszott! Árakról természetesen nem kaptunk információt, csak egyedi ajánlatkérés létezik, de nagyjából 5-6ezer dollár közé tehetjük az összeget.