A Samsung már felveszi az előjegyzéseket a következő zászlóshajó telefonjaira, amelyek a Samsung Galaxy S20 nevet kaphatják, bár a vállalat várhatóan csak a február 11-i Unpacked eseményen mutatja be a készülékeket.

Hogy egyértelmű legyen, a telefonokat még nem lehet előrendelni. A Samsung gyakorlatilag csak azt teszi lehetővé, hogy megragadjátok a helyeteket a sorban. Egyszerűen csak megadod a neved, elérhetőségeidet és a szolgáltatót, és ennyi. A foglalással biztosítod, hogy a készüléket a megjelenés napján megkapod, még akkor is, ha a Samsung kifogy a készletből, ami nem valószínű, hogy megtörténik. Ami azt illeti, hogy ezek a készülékek mikor kerülnek a boltokba, úgy néz ki, hogy március 6-án.

A Samsung oldala március 6-i szállítási kezdetet említ, ami azt jelentheti, hogy az eladási dátum még aznap megkezdődik. Ezt nem erősítették meg, de megkerestük a Samsungot, hogy kommentáljuk a dolgot, és amint többet megtudunk, beszámolunk róla. A közelgő Samsung Galaxy S20, S20 Plus és S20 Ultra telefonokkal kapcsolatos további információkért, beleértve az összes eddigi szivárgást és pletykát, tekintse meg összefoglalónkat.

A Pocket-lint azt tervezi, hogy részt vesz a Samsung Unpacked eseményén, így a legfrissebb hírekről azonnal beszámolunk. A vállalat a pletykák szerint egy új, összehajtható telefont is bemutat, Galaxy Z Flip néven. Erről szóló pletykaösszefoglalónkat itt olvashatja.