Az Apple hamarosan bemutatja legújabb iPhone 13 Pro termékcsaládját, ehhez kétség sem férhet. Arra vonatkozóan azonban, hogy ez mikor történhet meg, már több dátumváltozat is felmerült. Sokak szerint az Apple bemutató eseményét jövő hétfőn – augusztus 30-án – jelentik be, és szeptember 7-én kerül rá sor. Mások azt állítják, hogy szeptember 14-én lesz online közvetítve.

Mi az előbbit favorizáljuk, de az ITHome által megszerzett e-kereskedelmi alkalmazás képernyőmentése szerint (a Weibo felhasználó @PandaIsBald-tól) a későbbi időpontnak több értelme lehet. Állítólag az iPhone 13-as termékcsalád előrendelési és szállítási dátumait mutatja.

A kiszivárgott listából kiderül, hogy az iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max szeptember 17-én, fron szeptember 24-én, pénteken történő kiszállítással előrendelhető lesz. Ezt a FrontPageTech forrásai is megerősítették (állítása szerint). A készülékek, ahogy azt már korábban is bemutattuk, különböző méretűek lesznek és mindnek más és más kamera felépítése lesz. Alighanem ez lesz az eddigi legnagyobb iPhone választék, ami a felhasználóknak csupa jóval kecsegtet.

Az Apple AirPods 3 – amely vélhetően az iPhone 13 szériával együtt jelenik meg – szeptember 30-tól lesz elérhető. Szerencsére úgy tűnik, hogy most mát minden visszaáll a régi kerékvágásba az Apple háza táján.

Az Apple még nem jelentett be eseményt, nemhogy előrendelési és szállítási dátumokat a hamarosan megjelenő mobil termékeihez. A dátumok azonban egyeznek az iPhone-ok hagyományos szeptember közepi megjelenési ablakával. Reméljük, hogy jövő hétfőn többet is megtudunk, amikor várhatóan az Apple meghívója is megérkezik a postaládánkba.

Via: Apple iPhone 13 széria előrendelési és értékesítési dátumok tippeltek; az eseményre szeptember 14-én kerülhet sor – 91mobiles.com