MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!Bezárás

Ha valaki sokat messengerezik, és sokat használ egyéb üzenetküldő alkalmazásokat, valószínűleg szüksége lehet, egy egyszerű, letisztult és gyors billentyűzetre. Az alkalmazás, szerencsére ingyenes, így mind Androidra, mind iPhone-ra letölthető. Nemrég az Apple bejelentésére reagálva mely szerint, szoftveresen engedélyezték a billentyűzetek fejlesztését iOS-re, a Fleksy reagált a leggyorsabban. Azóta a leggyorsabb billentyűzetként emlegetik. Nem véletlenül.

Az alkalmazás elérhető iPhone-ra és iPad-re is.

A gyorsaságnak több oka is van. Az egyik a végletekig leegyszerűsített kezelőfelület. Csak a lényeg van rajta, ráadásul a mérete is állítható. A szövegjavítási funkciója pedig, minden eddigi programot felülmúl. A program felismeri, ha rosszul ütünk be valamit, ebben az esetben pedig csak a billentyűzeten egy határozott húzás jobbra, és a program szerinti megfelelő szó már be is lett gépelve. A javítások alkalmával a szoftver nem a begépelt betűkből következtet, mint a többi hasonló program, hanem az érintés helyét figyeli, és a felhasználó szokásaiból tanul, valamint a személyes szótárunkhoz adott szavakat veszi alapul.A program jelenleg elérhető a következő iOS-es mobilokra: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5.

Ha a Fleksy használatában már elég rutinosak vagyunk, akár láthatatlan billentyűzetez is választhatunk, így látjuk a teljes képernyőt, és a gépelési minta alapján a program nagy valószínűséggel találja el a kívánt szavakat. Ahhoz, hogy a leg profibban használhassuk, és minél jobban kiismerje gépelési szokásainkat, érdemes csatolni, hozzá e-mail, és egyéb közösségi fiókjainkat is, így az ott használt szavakat is alapul veheti a program.

A mobiltelefonos gépelés jelenlegi Guinness-rekordját Fleksy-vel állították fel, így mindenképpen megér egy próbát.

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad