Garancia

Cégünk kizárólag minőségi és méretpontos telefontokokkal foglalkozik. Termékpalettánkat a legnagyobb körültekintéssel válogatjuk össze, valamint a problémák elkerülése végett minden termékünk egyedi tesztelésen esik át, így minimalizáljuk a hibás termék elküldésének lehetőségét. Webshopunkban mobiltelefon tokokon kívül tartozékokat, kijelzővédő fóliákat és töltőkábeleket is találnak.

Phonebox garancia:

  • Pénzviszafizetés: Amennyiben termékünk nem nyeri el tetszését és úgy dönt, inkább visszaküldené számunkra, gond nélkül megteheti 15 napon belül, amennyiben a terméket nem használta. Minden esetben kérnénk a csomagot postai úton, ajánlottan feladni részünkre. Az elállási szándékát a vásárlónak, visszaküldés előtt minden esetben kötelező e-mail üzenetben jeleznie a hiba pontos indoklásával, ezt követően a vásárló választhat a termék cseréje, levásárlása és a pénzvisszafizetés között is.
  • Téves kiszállítás: Garantáljuk, hogy a rendelt termék és a kiszállított termék azonos. Amennyiben keveredés történik a kiszállítás közben és a rendelt terméktől eltérőt kap kézhez, a hibát a lehető leghamarabb orvosoljuk és térítésmentesen cseréljük a megfelelő termékre. Az előzetesen tévesen kiküldött csomagot saját költségünkön szállíttatjuk vissza.
  • Tökéletes ilelszkedés: Soszor a legújabb, hivatalos bemutatás előtt álló telefontokra is forgalmazunk védőtokokat. Amennyiben a tokot a telefon bemutatója előtt rendeli meg a vásárló, és a telefon megérkezésekor méréseink hibásnak bizonyulnak, tehát a tok nem illeszkedik pontosan, garanciánk keretében ingyen, 14 napot meghaladóan is kicseréljük a megfelelőre illetve kérés esetén visszatérítjük az árát.
  • Gyártási hibák: Amennyiben a kapott terméken gyártási hibát vél felfedezni. (Például: szín, anyagfolytonosság, illeszkedési probléma), Kérjük haladéktalanul, de legkésőbb a termék átvételét követő 7 napon belül jelezze nekünk és a terméket kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.
  • Szállítás közbeni sérülések: Amennyiben a kiszállított termék sérült, törött, vagy karcos, kérjük jelezze nekünk az átvételt követő 7 napon belül, és saját költségünkön a terméket kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Szállítás és csomagpont:

A termékek kiszállításában törekszünk a vásárlói igények maximális kielégítésére. Annak érdekében, hogy minden vásárló megtalálja a számítását, 3 féle szállítási mód közül lehet választani. Hasonló profilú cégek között egyedülállóan, a feldolgozási napot követően (gyakran még a rendelés napjától számítva) 2 munkanapos kiszállítási időt tudunk garantálni, amennyiben vásárláskor a szállítási módok közül, a “Házhozszállítást” jelöli meg. Ebben az esetben szerődött partnerünk, a GLS juttatja el a csomagot a választott címre.

Fő termékeink, egyedi megredelések:

Minden termék-képünk egyedileg befotózott és minden esetben a szóban forgó terméket tartalmazza. Így kerüljük el, hogy a vásárlót váratlan meglepetés érje a csomag kézhezvételekor. Amennyiben a vásárláshoz nem talál megfelelő mennyiségű képet, bátran kérje ezek pótlását ügyfélszolgálatunkon keresztül, írásos formában. Folyamatos termék-paletta bővítésünk mellett, melyet a változó igényekhez szabunk, cégünkhöz fordulhatnak a vásárlók egyedi kéréssel is, melyet amennyiben módunkban áll, szívesen teljesítünk!

Szilikon iPhone tokok: Színes egyedi, és átlátszó Szilikon tokok, akár hajszálvékony, akár erős ütésálló kivitelben
Kemény iPhone hátlapok: Elegáns kemény műanyag és fém hátlapok. Fém betéttel vagy rajzolt mintákkal
iPhone Bumperek: Pontos és szoros illeszkedésű Szilikon, Fém és Műanyag Bumperek, változatok színekben egyedi mintákkal
iPhone Flip tokok: Minőségi bőr és műbőr tokok, egyedi mintákkal, ablakos vagy ablak nélküli változatban
iPhone Kijelzővédő fólia: Tökéletes illeszkedésű kijelzővédő fóliák, 3 rétegű, könnyen buborékmentesen felhelyezhető, matt és clear kivitelben egyaránt

Szezői jog, termékleírások:

A Phonebox Kft. www.phonebox.hu honlapja, illetve weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azoknak vagy bármely részüknek jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.