Az üzletben telefontokok és kiegészítők széles választéka található mindenféle telefonhoz. Valódi raktárkészlettel rendelkeznek, amelyet időben házhoz szállítanak.

A legjobb telefontokot és kiegészítőket kínáló online áruház gyors kiszállítással egy olyan cég, amelynek nem kell külső kereskedőkre hagyatkoznia árukészlete tekintetében. Hozzáférnek a valós raktárkészlethez, ami azt jelenti, hogy a telefontokokat és tartozékokat a rendeléstől számított 24 órán belül házhoz szállítják.

Az új iPhone 11 Pro specifikáció

Az új iPhone 11 Pro új kamerával rendelkezik, amely jobb, mint az előző generáció. Három objektív rendszerrel rendelkezik a hátulján, és két lencsét az elején. A hátlapi kamera 12 megapixeles nagylátószögű, 12 megapixeles ultraszéles látószögű objektívvel és 12 megapixeles teleobjektívvel rendelkezik. Az akkumulátor élettartama akár 5 órával hosszabb, mint a korábbi modelleknél.

Az új iPhone megjelenése 2019 októberében várható. Az 512 GB tárhellyel rendelkező alapmodellért 999 dollárba, az 1 TB tárhellyel rendelkező alapmodellért pedig 1299 dollárba fog kerülni. A következőkben sorba vesszük, hogy miért is érdemes egy megfelelő iPhone 11 Pro tokot használnod a sérülések elkerülése érdekében. Útmutatónkkal, könnyedén megvédheted a mobilodat a legtöbb sérüléstől, és szinte új állapotban tarthatod még évekig.

Miért kell iPhone 11 Pro telefontokot használnod?

Az iPhone 11 Pro egy nagyszerű telefon, de védelemre van szüksége. Vannak, akik szeretnek tokot használni, mert szeretnének megbizonyosodni arról, hogy telefonjuk védve van a mindennapi elhasználódástól. Mások csak azt szeretnék, ha telefonjuk külseje más és egyedi lenne.

Az ütésálló tokok azoknak valók, akik nagyon ügyetlenek, vagy akiknek gyerekeik szeretnek játszani a telefonjaikkal. Ezek a tokok általában élénk színűek, így könnyen észrevehetők, ha a földre vagy egy pénztárcába esnek.

Az átlátszó tokok azoknak valók, akik szeretnék megmutatni a készüléked valódi színét, de védelmet szeretnének a karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben. Ezek a tokok általában tiszta vagy füstszínűek, amelyek tökéletesen illeszkednek az iPhone 11 Pro megjelenéséhez.

Szilikon, vagy hybrid ütésálló tokot válasszak?

A szilikon iPhone 11 Pro tok egy szilikonból készült tok, amely megvédi eszközét a karcolásoktól, ütésektől és leesésektől. Ezek a tokok átlátszóak, így továbbra is láthatja a telefont, és remek a fogásuk. Másrészt a hibrid műanyag telefontok egy olyan típusú tok, amely kemény műanyagból és gumírozott anyagból készül a jobb tapadás érdekében. A dizájn is testreszabható az Ön ízlésének megfelelően.

A szilikon iPhone 11 Pro tok és a hibrid műanyag tokok közötti döntés attól függ, hogy mire van leginkább szüksége – védelemre vagy markolatra.

A hibrid műanyag matt felülettel rendelkezik, amely jobb fogást biztosít a felhasználó számára, és olcsóbb, mint a szilikon védőtok. Ütésállósággal is rendelkezik, amely megvédi a telefont az esésektől és leejtésektől.

Prémium gyári Apple iPhone 11 Pro tok kapható a webáruházban

Az iPhone 11 Pro telefontok prémium gyári termék. Átlátszó kialakítása vékony, könnyű és ütésálló. A tok matt felülettel rendelkezik, amely luxus megjelenést kölcsönöz neki.

A védőtok több színben színben – fekete és fehér – kapható. A dizájn átlátszó, hátulján színes kialakítással. Ennek a toknak a vastagsága 3 mm, ami tartósabbá és ütésállóbbá teszi, mint a legtöbb más, a piacon kapható tok. Ez az új iPhone 11 Pro tok megvásárolható az online áruházban, és prémium minőségű.

Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, és kiváló védelmet nyújt telefonjának. Ezenkívül átlátszó, így láthatja telefonja eredeti dizájnját, miközben védőburkolattal rendelkezik, amely megóvja a telefon hátlapját a karcolásoktól és egyéb sérülésektől.