A Samsung telefon újraindításához több különböző módszer áll rendelkezésre, amelyeket az alábbiakban lépésről lépésre ismertetünk. Az elmúlt években történt egy apró, de jelentős változás a Galaxy S modellekben, így azok, akik a Galaxy S23 vagy egy régebbi S22 sorozatú modellt vásárolnak, előfordulhat, hogy nem tudják kitalálni, hogyan kapcsolják ki az új készüléket.

Ez azért van, mert ezek a készülékek nem támogatják a bekapcsológomb megnyomásával és nyomva tartásával a bekapcsoló- vagy készenléti gombokat – ehelyett alapértelmezés szerint a Bixby hangalapú asszisztens töltődik be -, de ezt az oldalsó gombot átprogramozhatja, ha szeretné. Így találhatod ki a Samsung Galaxy S23, S22 és S21 összes kikapcsolási lehetőségét.

Galaxy S23, S22 vagy S21 kikapcsolása szoftveres úton

Először is, íme, hogyan lehet kikapcsolni vagy újraindítani Samsung Galaxy S23, S22 vagy S21 mobiltelefonodat: Bejelentkezve lapozzunk lefelé a gyorsbeállítások ablaktáblán.

Látni fogsz egy bekapcsoló ikont. Érintse meg ezt az ikont, és a betöltődő képernyőn megjelenik a kikapcsolás vagy újraindítás lehetősége.
Látod, egyszerű, ha tudod, hol találod. De ez csak a szoftveres lehetőség – van egy hardveres lehetőség is.

Galaxy S21, S22 vagy S23 kikapcsolása a gombok segítségével

Egyszerűen tartsd lenyomva a bekapcsoló/készenléti gombot és a hangerőcsökkentő gombokat együtt – de ne túl rövid ideig, mert akkor képernyőfotó készül -, és máris ugyanahhoz a kikapcsolási lehetőségek ablakhoz jutsz.

Újraindítás szoftveres összeomlás után

Ha a telefon összeomlott vagy nem reagál, ugyanaz a hardveres opció működik, mint a fentiekben. Egyszerűen tartsa lenyomva a bekapcsoló/készenléti és a hangerőcsökkentő gombokat 10 másodpercig. Egy kis zümmögést kell éreznie, és a telefon újraindul.