Termékek Menü
0

Időben érkezik az iPhone X

Phonebox
2017-10-20 16:11:46

Az elmúlt hetek híreivel ellentétben nagyon úgy tűnik, hogy az Apple-nek sikerült felülkerekednie a kezdeti gyártási nehézségeken és most már teljes gőzzel készülnek az iPhone X telefonok!

 

apple iphone x

 

Az eléggé megbízhatónak számító Digitimes szerint sikerült kiküszöbölniük a készülék előlapja körül kialakult gyártási nehézségeket így a tervezett ütemben folytatódhat a gyártás. Tényleges valóságalapra sajnos azonban egyáltalán nincs garancia, mi is csak remélhetjük, hogy idén még kapunk a készülékből.


Mint tudjuk, az egyik legnagyobb kihívást az új TrueDepth előlapi kamerarendszer jelentette, hiszen az Apple partnereinek nem sikerült megfelelő minőségű és mennyiségű alkatrészt leszállítaniuk eddig. Elviekben sikerült megoldani a fennálló hibát, így javul magának a gyártási folyamatnak is az ideje, így a forrás szerint a karácsonyi időszakra felzárkózik az Apple.

 

iPHone X kézben

 

Itthon természetesen nagyon korlátozott mennyiségben lesz csak elérhető az indulás hónapjában a telefon, így nem árt az Apple oldalán idejében jelezni az igényünket a készülékre. Valószínűleg, mint minden évben, fehéret nagyobb eséllyel kapunk majd, mert a fekete készülékeket általában gyorsabban elkapkodják. 


Ne feledjétek, október 27-től indulnak az előrendelések, a készülék az előrendelések függvényében pedig november 3-tól lesz megvásárolható. Szolgáltatói hírünk a forgalmazásról még nincs, azonban a tapasztalatok szerint az Apple Store-i bemutatás után egy héttel már elérhető lesz a készülék előfizetéssel is.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártás iphone