A Samsung várhatóan ezen a héten, január 14-én, az Unpacked eseményen mutatja be a Galaxy S21 sorozatot, de minél közelebb kerülünk, annál nagyobbak a kiszivárgások.

A legújabb a sorozatos kiszivárogtató Evan Blass, azaz @evleaks tollából származik, aki Twitter-oldalán linkeket kínál Voice-fiókjára, ahol nagy felbontású, vízjelzés nélküli képeket közöl a Galaxy S21, S21 Plus és S21 Ultra várható színváltozataiból. Alapvetően abszolút semmit nem bízott a képzeletre a dizájn tekintetében.

 

A képek alátámasztják a készülékekről korábban kiszivárgott információkat, mindhárom készülékről azt feltételezik, hogy központi lyukkamerát kínálnak a kijelző tetején, a hátlapon pedig a készülék egyik szélét körbeölelő, a test többi részétől eltérő kivitelű kameraházat. Mindegyik ugyanazt a dizájnt követi.

A Galaxy S21 és az S21 Plus egyaránt hármas hátlapi kamerával rendelkezik, míg az S21 Ultra egy további kamera lencsével a hátlapon, valamint lézeres autofókusszal. A kijelzőméretek a feltételezések szerint az S21 esetében 6,2 hüvelyk, az S21 Plus esetében 6,7 hüvelyk, az S21 Ultra esetében pedig 6,8 hüvelyk lesznek.

A korábbi jelentések alapján mindhárom készülék a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletével vagy a közelgő, január 12-én bejelentésre kerülő Exynos lapkakészlettel fog futni, régiótól függően, és várhatóan mindhárom készülék 5G-s lesz. A Galaxy S21 és az S21 Plus várhatóan 128 GB és 256 GB-os tárolási lehetőséggel, míg az S21 Ultra várhatóan 128 GB, 256 GB és 512 GB-os tárhellyel érkezik majd.

A Galaxy S21 és S21 Plus körüli pletykákról külön írásunkban olvashatsz mindent. A Galaxy S21 Ultrával kapcsolatban is van egy pletykákról szóló összefoglaló funkciónk.