Nézz körül a legújabb iPhone 11 Plus tokok között és találd meg a hozzád legjobban illő Apple tartozékot! Szilikon és ütésálló tokok. Tpu védelem és eredeti iPhone tokok a legújabb készülékednek! Expressz kiszállítás már 1 munkanap alatt!

A legjobb iPhone 11 Plus tok

Ha kizárólag a legjobb minőséggel elégedsz meg, akkor a legjobb helyen jársz. Mi kizárólag tökéletes alapanyagokkal dolgozunk, hogy mindig az iPhone 11 Plus-hoz méltó minőséget kapj. Prémium minőségű egyedi termékeinknek köszönhetően legújabb telefonod tökéletes védelemben fog részesülni.

iPhone 11 Plus tok

iPhone 11 Plus ütésálló tokok

Az idei, 2018-as iPhone az eddigi legnagyobb méretű Apple telefon, ezért, ha nem szoktál hozzá a phabletekhez, érdemes egy ütésálló tokot választanod, amíg megszokod a számos előnnyel járó nagyobb méretet. Ütésálló tokjainkat extrém rezgéscsillapító zónával látjuk el, hogy egy elejtés során se a kijelződ ne törjön be, se a telefonod ne károsodjon

Szilikon iPhone Plus tok

Ha már magabiztosabban kezeled a nagyobb méretű eszközöket, akkor válassz egyet a vékonyított szilikon és tpu anyagból gyártott iPhone 11 Plus tok hátlapjaink közül. A legújabb technológiának köszönhetően a tokok nem sárgulnak és nem nyúlnak ki, továbbá ezekkel teljesen megőrizheted a Apple telefonod eredeti formáját és vonásait.