Találd meg a legjobb iPhone 11 tok védelmet még ma! Itt az idő, hogy megfelelően gondoskodj készülékedről egy ütésálló és karcálló hátlappal, hogy sokáig megőrizhesd Apple okostelefonod eredeti állapotát.

Ütésálló iPhone 11 tok

Ütésálló tokjaink általában hybrid felépítést kapnak. Ez a többrétegű iPhone 11 tok védelem biztosítja az új 2018-as iPhone-od teljes védelmét. Ha még nem érzed biztos kezekben a készüléked, és szeretnél egy kis pluszt hozzáadni a telefonodhoz, bátran válassz ezek közül a tokok közül.

iPhone 11 tok

iPhone 11 szilikontok

Ha szeretnéd biztos kezekben tudni legújabb telefonod, válassz egyet a kiváló minőségű kiegészítőink közül. Prémium anyaghasználat és tökéletes csúszásbiztosság jellemzi termékeinket. Minden kiegészítőnknél valódi TPU2 anyagot használunk, hogy maximális rezgéselnyelésben legyen része mobiltelefonodnak.

Eredeti iPhone 11 tokok

Itt megtalálod az eredeti Apple tokokat is, legyen szó akár bőrtokról vagy az j kinyitható folio tokról. Ha megbízol az Apple legjobb mérnökeiben akkor nálunk a legjobb áron kapod meg az eredeti készülékhez, az iPhone 11 tok védelmet!