Ha valaki végre fekete, valóban fekete iPhone-t akar, ezentúl talán már nem kell egy színes tok alá rejteni a készüléket. Úgy tűnik az Apple, szín tekintetében visszatér a gyökereihez.

Nem tudom, ki, hogy van vele, de én már egy kicsit unom a Space Grey színt. Amikor az iPhone 5S-sel megjelent nagyon tetszett, azonban ha mostanában meglátok egy iPhone 4-et a mély fekete hátlapjával, már sokkal elegánsabbnak és kifinomultabbnak tartom.

Talán az Apple is belátta

Ideje váltani. az iPhone 4 óta a “fekete” készülékek egyre világosabbak, és már a fekete iPhone 6S hátlapjátszinte alig különbözteti meg valami a fehér iPhone 6S-től. Az alábbi színskálán találhatjuk az Apple SpaceGrey színeit:

Az Apple legújabb bejelentése szerint számíthatunk valami férfias kivitelre is, így csak reménykedni tudunk valamilyen mély-fekete, vagy esetleg fényes fekete árnyalatban. Nemrég kínai értesülések szerint a megszokottnál egyel több színben is piacra dobhatják a következő modellt, egy úgynevezett Jet-Black színben, ami limitált kiadás lesz. Hát kíváncsian várjuk!

Szerintem ezek után igazán jöhetne a DeepBlack!