Termékek Menü
0

iPhone 7 Lightning adapter

Phonebox
2016-07-31 16:45:25

Jól értesült hírforrásunk szerint az Apple legújabb csúcskészülékének dobozába belekerül egy Lightning-Jack átalakító, hogy ne kelljen új fülest vennünk, hanem használhassuk a már megszokottat. Kérdéses, azonban, hogy a ránézésre vastagadd átalakító, hogy fog együttműködni a legújabb iPhone 7 tokokkal.

Sajnos idén valószínűleg nem kapunk vezeték nélküli Beats fülest az iPhone 7-hez. Bár biztos lesz ilyen opció, csak erős felárral. Aggodalomra azonban semmi ok. Aki már pénzt és időt nem sajnálva megvette kedvenc fülhallgatóját annak sem kell azt kidobnia egy új iPhone vásárlásakor. Belsős információk szerint az Apple minden esetben fog egy átalakítót csomagolni az iPhone 7-hez. 

 

Ütésállóság

 

Kérdéses azonban, hogy a töltőnél kétségkívül vastagabb átakaító hogyan fog az ütésállóbb iPhone 7 tokok-kal együttműködni. Reméljük a lehető legjobban levékonyították az átalakító végleges kiadását. 

 

Legyünk őszínték, elég gyenge megoldás egy átalakítóval bűvészkedni. Mindig magunkkal hordani, új fülest venni, és még tölteni sem tudjuk a telefont zenhallgatás közben. Erre a módosításra az Apple szerint a készülék vékonyítása miatt volt szükség, mivel a 3,5mm-es Jack csatlakozó foglalta a legtöbb helyet az iPhone 7-ben.

Reméljük ezt a következő készülékben már valahogy megoldják, mivel nem célszerű elhagyni az egyik legtöbbet használt csatlakozót, a világon legtöbbet vásárolt készülékből.

Sajnos az Apple megerősítette a híreket, miszerint a Jack csatlakozó nem fog visszatérni a soron következő telefonokban, így be kell érnünk az átalakítók nyújtotta lehetőségekkel. Szerencsére már több gyártó is kínál utángyártott tartozékot, amin egy többlet Lightning csatlakozó is található, tehát sikerült megoldani utólagosan az egyidejű töltést és a zenehallgatás kérdését!

Tartalomhoz tartozó címkék: how-to kiegészítők