A GOATcase nagyon furcsa név egy iPhone 7 tok esetében. Ez egy olyan esetben, amikor a hátulján annyira erős nano szívóanyag van, amelyet úgy terveztek, hogy olyan sima felületekre tapadjon, mint az üveg, csiszolt fa vagy sima fém, a műanyag vagy a kerámia csempe, és így tovább és megfelelő ütésállóságot adjon a telefonnak

Tervezés és jellemzők

A tok rugalmas fekete műanyagból készült, merev hátlapokkal, melyen a GOATcase márkanév nyomtatott rajta.

Az iPhone 7-hez készült tok hátulján van egy kivágás az Apple logóhoz és a fényképezőgéphez, valamint egy vékony film a nano-szívó felület felett.

Az iPhone 7 Plus készüléket könnyedén behelyezhették a tokba, amely enyhén felemelt élességet biztosít a kijelző körül, hogy megvédje, amikor a telefon lefelé áll.

Ne felejtse el figyelmesen az üveg képernyővédőjét, amely az én iPhone 7-en van. Ez a ZAGG üvegvédője, amelyet a Verizon boltban telepítettek, amikor néhány hete megvettem a telefont. Igen, a védő őrülten vastag, és szörnyűnek látszik, mert nem tapad a szélein. Még nem cseréltem le.

A GOAT-ház egy kivágással rendelkezik a ház bal oldalán lévő némító gombhoz. A tok oldalai lefedik a hangerőgombokat, és a gombok metszett ábrázolásai mellett laposak és nem egyszerűen nyomhatók / aktiválódnak, mint az emelt gombokkal. Az alsó szélén a kivágások a hangszórók és a villámcsatlakozó felett vannak.

Az ellenkező oldalon egy sík felület van a főkapcsolónál. Ismét az ilyen típusú gomb kialakítása nem olyan szép, mint a formázott / emelt gombokkal. Az iPhone 7 tok hátulján van egy kör alakú kivágás, amelyen az Apple logó láthatóvá válik, és egy kivágás a fényképezőgép számára.

A ház bal és jobb oldalait behajtják, hogy kellemes tapadást érjenek el. A GOAT-ház anti-gravitációs tulajdonságainak kihasználásához le kell húznia a fóliát a tok hátsó felületéről. Miután eltávolította a filmet, feltárja a ragadós érzést a nano-szívó felület.

Ezután a telefont a legtöbb lapos felületen ragaszthatja, és ott ott ragaszkodik. Így próbáltam meg a festett falon az íróasztalom felett, ami jól működött, de egy kicsit aggódtam, hogy eltávolítom, mert tényleg ragaszkodik biztonságosan, amikor a nano-szívó felület tiszta.

Sima felületű fa is jól működött. Csakúgy, mint egy festett acél ajtón. És egy tükör, amely úgy tűnt, hogy a legjobban működik.

Megpróbáltam az ügyet is egy festett faajtón, de nem sokkal ott esett, mielőtt leesne. A GOAT-házat különböző felületeken teszteltem, és az egyes tesztek között a zsebembe helyezem a telefont.

Csak egy óra múlva, ez volt az iPhone 7 háttere. Kattintson a képre egy nagyobb kép megtekintéséhez. Amint látja, a nano szívófelület egy mágnes a szösz, a macska haj és más felhajtás. Ezzel az ügyet gyors ütemben veszélyezteti. A felületet úgy tisztíthatja, hogy csak víz alatt futtatja.

Végső gondolatok

Van-e a GOAT-nak antigravitációs tulajdonsága? Igen, mindaddig, amíg a nano szívóanyag a hátoldalán tiszta, és nagyon sima felületekre tapad, mint az üveg és a kész fa, ez nagyon jól működik. De miután piszkos, a szívás nem annyira megbízható vagy biztonságos. A szalag és más szennyeződések tisztítása a tok hátulján visszaállítja a tapadást, de ez a művelet nagyon gyorsan megteszik a munkát.