Egy kicsit több mint egy héttel ezelőtt váltottam Androidról iOS-ra egy iPhone 7 megvásárlásával. Amíg a Verizon boltjában voltam, egy üvegfóliát helyeztem fel, hogy megvédjem a képernyőt a karcolásoktól, de nem kaptam egy iPhone 7 tokot, hogy megvédjem a telefon hátulját.

De amikor hazaértem és elkezdtem keresni, azonban sajnos nem volt egyetlen egy ütésálló ütésálló iPhone tok sem a fiókban. Tehát az Amazonért elmentem találni egy vékony ügyet, amely hozzá némi tapadást és védelmet. Az első, amit találtam a Rock iPhone 7 fából készült gabonatartó beépített fémlemezzel. Nézzük meg.

Miért is használjak ütésálló és prémium iPhone 7 tokot?

A Nillkin termékek Az iPhone 7 tok egy rugalmas fekete TPU gumi, 0,2 mm-es, valódi fából készült réteggel. Az ügy a Rosewood (itt látható), a Carbon Fiber, a Black Rosewood és a Sandalwood. Az iPhone 7 tokot fémlemezzel is szállítjuk, így könnyen használhatjuk a telefont egy mágneses autós tartóval.

Tervezés és jellemzők

A tok belseje körkörös mélyedéssel rendelkezik, amely tartalmazza a mellékelt acéllemezt. Az egyik legfontosabb oka annak, hogy miért vásároltam ezt az ügyet, mert van egy iOmounts iOauto Pro autós tartó a kocsiban, és általában csatol egy fémlemezt a hátsó telefonok. Az acéllemez rögzítése meglehetősen vázlatos lehet, amikor eljön az ideje, hogy eltávolítsák őket.

A Nillkin iPhone 7 tokban van egy kivágás a némító kapcsolóhoz és a gomb bal oldalán lévő hangerőgombok fölött. A formázott gombok elég nagyok ahhoz, hogy könnyedén megtalálják az érintést, és nem akadályozzák a gombok használatát.

Ugyanez érvényes a ház jobb oldalán található bekapcsológombra is. Csakúgy, mint a ház alján lévő kivágások a hangszórókhoz és a Lightning csatlakozóhoz. Van még egy rögzítési pont a saroknál lévő kulcstartóhoz, ha ez a maga dolga.

Amint korábban említettük, ez a tok egy igazi fa réteggel van összekötve. De ha nem tudtad, hogy ez egy nagyon vékony réteg fából, akkor úgy gondolja, hogy az ügyet csak úgy festették, hogy úgy nézzen ki, mint a fa, mert nem szaga és nem érzi magát igazi fa. Úgy érzem, mintha gumi lennék. Nem érezheti az átmenetet a TPU gumi és a fa réteg között, ahol a varratok találkoznak.

Ha ezt az iPhone 7 tokot mágneses felszereléssel szeretné használni az autóban, mint például a Logitech ZeroTouch légtelenítő autós tartó vagy az iOmounts iOauto Pro autós tartó , amelyet használok, akkor a mellékelt acéllemezt is fel lehet szerelni.

Még mindig egy kicsit védelem az új iPhone 7 -ról, ezért vékony papírlapot is hozzáadtam az iPhone hátulja és az ügyintézésig, hogy minimálisra csökkentse az esetleges karcolódást, ha az acéllemez szélei Érintse meg a fekete fekete iPhone hátát.

Az iPhone behelyezése (és eltávolítása) az ügyeletből egyszerű és fájdalommentes, nincs átokszó vagy birkózás.

Miután az iPhone be van helyezve a tokba, az összes kivágás és gomb tökéletesen illeszkedik.

Ez a tok nagy szükség van a csúszós iPhone-hoz, minimális hozzáadott tömeggel és a matt felület nem mutat ujjlenyomatot vagy zsírt, ami plusz. Nekem nincs valódi panasza az ügyről. Jól illeszkedik, elég jól néz ki, és ritka a fémlemez belsejében való rögzítése.

Végső gondolatok

Néhány napig használtam a Rock iPhone 7 tok, és elég jól vagyok. Azonban a fémlemez nem olyan erős, mint az acéllemezek, amelyek az ioMount-hoz tartoznak. A telefonom még nem esett le a hegyről, de nem lennék meglepve, ha egy lyukasztás vagy egy hirtelen megállás miatt ez elveszítené.