Ha minden a megszokottak szerint zajlik, akkor jelenleg már csak egy szűk fél év választ el bennünket a soron következő iPhone csúcsmodelltől, az iPhone 8-tól. 2017-ben esedékes a 10 éves jubileumi modell, ekkor lesz 10 éves az iPhone, így meglehetősen nagy dobásra számíthatunk az Apple-től, és ennek megfelelően a gyártó általi hírek kiszivárogtatásával van jelenleg elfoglalva az egész külföldi Tech sajtó.

iPhone formavilág

Többek között azért is számíthatunk nagy változásra, mert jóformán az iPhone 7 esetében semmilyen változásról nem beszélhettünk, legalábbis leszámítva a duál-kamerát, és fizikai gombnak megszűnő Touch ID-t. Ha még maradnál az régebbi iPhone 7-nél és nem is érted, hogy jön ez most ide, akkor inkább nézz körül itt a legjobb iPhone 7 kiegészítők között! De valljuk be, ezek nem számítottak hatalmas újításnak, mivel már mindkettőt megalkotta valamelyik kínai gyártó, persze nem iPhone minőségben.

mi várható az iPhone 8 készülékben:

Valószínűleg követni fogja a trendet és az új készülék kijelzője minimális kerettel fog érkezni, a várva várt sokkal jobb minőségű OLED technológiával felszerelve. Minden eddig tapasztalt képminőséget felül múlva. A technológia szerencsére már adott, és ezeknek a paneleknek segítségével teszteli jelenleg is az Apple a hajlékony kijelzőket, amiket elvileg 3 éven belül piacra dobhat.

Ezen felül, ami a legizgalmasabb és több gyártói forrás is megerősítette, hogy nagyon pengeélen táncolnak a gyártósorok, mivel probléma akadt az új Touch ID szenzorok gyártása körül. A legfrissebb hírek szerint az új iPhone 8 olyan szenzort kap, ami az üvegfelületen keresztül képes érzékelni az ujjlenyomatot. Tehát a telefon feloldásához elég lenne csak a kijelzőre helyezni az ujjunkat, és nem kéne a jelenlegihez hasonló kihagyott üres felület a gombnak.

Valamint végre valahára számíthatunk egy letisztultabb dizájnra, ami végre elhagyja a kiemelkedő kamerát. Bár ez a hír az iPhone 6 megjelenése óta mindig szárnyra kap.

Valószínűleg még itthon is meg fogjuk tudni az igazságot karácsony előtt, és ha szerencsénk van ismét benne leszünk az első szeptemberi körben. Árak tekintetében sajnos semmi jóra nem számíthatunk. A legfrissebb információk szerint nagyjából 320-330 ezer forintos induló árra számíthatunk a kártyafüggetlen változatban. A szokásoknak megfelelően pedig a bemutatást követő 1 hónapban csak ilyen formában lesz elérhető a készülék az Apple Store-okban.