​Lehet, hogy az iPhone 8 kiszállítása jövőre csúszik. Azt már említettük, hogy idén szeptemberben az Apple 3 teljesen új modellt fog bemutatni. Azonban ennél újabb és érdekesebb hírek is napvilágot láttak!

Két frissített modell

fog érkezni iPhone 7S és iPhone 7S Plus néven. A két új készülék gyártása a megfelelő ütemben zajlik, így valószínűleg karácsony előtt a boltokba kerülhetnek, és Magyarországra is a megszokott időben fognak eljutni.

Nagy újításra nem kell számítani esetükben. Megújult készülékház, továbbfejlesztett kamera és processzor. (Csak a szokásos) Azonban a valódi újdonságot, amit az Apple nem meglepően iPhone 8-ra keresztelt, sajnos pár hetet csúszni fog. A legfrissebb hírek szerint mégis sikerült az Apple-nek időbenbefejezni a készülék fejlesztését, hiszen erről árulkodnak a legújabb iPhone 8 tokok is!

 Ez annyiban jó hír, hogy eddig még hónapokról volt szó, így talán, ha minden megfelelően alakul, akkor valóban minimális késéssel sikerül majd piacra dobni

az új iPhone 8-ast!

A késést az új, hajlított, vagy lekerekített OLED kijelzők okozzák, mivel előzetes értesülések szerint beépített TouchID-t tartalmaznak. Na azt reméljük, hogy ez a hír igaz, mert akkor végre sikerül megint egy hatalmas technikai újítást letennie az Apple-nek az asztalra.

Az egyik leghíresebb kínai gazdasági lap, a Economic Daily News erősítette meg a fenti híreket, és az ő értesüléseik szerint az előrendelések a megszokott időben zajlanak majd, csak a kiszállítások közül csúszhat pár a jövő év elejére. Reméljük, azért ez nem így fog történni és egy időben lehet majd megvásárolni az összes készüléket!