Termékek Menü
0

iPhone 8 kijelzőbe épített TouchID-val

Phonebox
2017-04-07 19:08:07

​Lehet, hogy az iPhone 8 kiszállítása jövőre csúszik. Azt már említettük, hogy idén szeptemberben az Apple 3 teljesen új modellt fog bemutatni. Azonban ennél újabb és érdekesebb hírek is napvilágot láttak!

iphone 8 szállítás

 

Két frissített modell

 

fog érkezni iPhone 7S és iPhone 7S Plus néven. A két új készülék gyártása a megfelelő ütemben zajlik, így valószínűleg karácsony előtt a boltokba kerülhetnek, és Magyarországra is a megszokott időben fognak eljutni. 

 

Nagy újításra nem kell számítani esetükben. Megújult készülékház, továbbfejlesztett kamera és processzor. (Csak a szokásos) Azonban a valódi újdonságot, amit az Apple nem meglepően iPhone 8-ra keresztelt, sajnos pár hetet csúszni fog. A legfrissebb hírek szerint mégis sikerült az Apple-nek időbenbefejezni a készülék fejlesztését, hiszen erről árulkodnak a legújabb iPhone 8 tokok is!

 

iphone 8 szallitas 2

 

 Ez annyiban jó hír, hogy eddig még hónapokról volt szó, így talán, ha minden megfelelően alakul, akkor valóban minimális késéssel sikerül majd piacra dobni

 

az új iPhone 8-ast

 

A késést az új, hajlított, vagy lekerekített OLED kijelzők okozzák, mivel előzetes értesülések szerint beépített TouchID-t tartalmaznak. Na azt reméljük, hogy ez a hír igaz, mert akkor végre sikerül megint egy hatalmas technikai újítást letennie az Apple-nek az asztalra.

iphone 8 beepitett touch id
 

Az egyik leghíresebb kínai gazdasági lap, a Economic Daily News erősítette meg a fenti híreket, és az ő értesüléseik szerint az előrendelések a megszokott időben zajlanak majd, csak a kiszállítások közül csúszhat pár a jövő év elejére.

 

Reméljük, azért ez nem így fog történni és egy időben lehet majd megvásárolni az összes készüléket!