Ahogy azt már minden évben megszokhattad, 2018-ban is nálunk vásárolhatod meg a legjobb védelmet az iPhone 9 tok személyében, a leggyorsabban. Magyarországon először kezdjük el forgalmazni a várva várt kiegészítőt, hogy minél előbb a megfelelő védelemben részesüljön telefonod.

 

Prémium védőtok a legújabb iPhone 9 telefonodra

Fontos, hogy még a készülék 2018 szeptemberi megjelenése előtt megszerezd az ütésálló védelmet, mivel a legújabb iPhone sajnos az egyik legtörékenyebb lesz az Apple kínálatában. Természetesen a gyártó mindent megtesz, annak érdekében, hogy átlagos használat során a készüléken ne jelentkezzen sérülés, azonban az új készülékek már csak a méretüknél fogva is szokatlan fogást adnak. Ha biztosra akarsz menni, akkor feltétlenül válassz egyet az Apple iPhone 9 tok kínálatunkból. Hogy melyik tokok közül érdemes választanod, az alábbi felsorolásban megtudhatod.

Ütésálló iPhone 9 tok és hátlap

A legfontosabb az új Apple okostelefon esetében, hogy az ütésre érzékeny sarkakat és hátlapot kiemelkedő szintű ütésállósággal lássuk el. Ezt legjobban egy ütésálló hátlappal tudjuk elérni. Egy prémium minőségű kiegészítővel könnyedén megakadályozhatjuk a karcolódást és az üveg hátlap berepedését, esetleg az új hátlapi kamera karcolódását. Fontos kiemelni, hogy ezek a hátlapok leginkább TPU2 szilikonból készülnek, mivel ezek képesek nagymértékben elvezetni az esés során keletkező rezgéseket, ezáltal védik a telefon kijelzőjét.

 

 

Eredeti iPhone 9 tokok

Az Apple, mint minden évben a készülékkel együtt dobta piacra legújabb tok kollekcióját, amik között megtalálhatók a bőrtokok, kinyitható okos hátlapok, és a nagyobb színválasztékban megjelenő eredeti szilikon tokok is. Az utóbbiak nyújtják a legjobb védelmet a telefonodnak, így ha a kelleténél többször szoktad kiejteni a kezedből, mindenképpen az utóbbi Apple iPhone 9 tokot ajánljuk.

Vékony szilikon és mintás iPhone tokok

Kínálatunkban természetesen még a készüléked megjelenése előtt megtalálod a legjobb dizájner tokokat. Azokat a kiegészítőket, amiket grafikus csapatunk kézzel szerkeszt, és a legjobb minőségben gyártják le. Alapanyagként az egyik legjobb Fusion protect iPhone 9 tokunkat használjuk.

Ha Apple kiegészítőről van szó, akkor nagyon fontos a minőség. Ezt mi a Phonebox-nál tökéletesen tudjuk. Kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, hogy a legjobb minőségű telefontokot állíthassuk elő neked saját gyártásban. Hatalmas készletünknek köszönhetően a leggyorsabban tőlünk tudod megvenni az áhított kiegészítőt, ami legkésőbb a rendelésed követő 2. munkanapon megérkezik hozzád futárszolgálatunk segítségével.