Ha kezeid közé kaparintottad a legújabb Apple iPhone Edition készüléket, első gondolataid között kell lennie egy ütésálló tok beszerzése. Tudom, hogy te csak azt szeretnéd megmutatni, megtalálod az összes rejtett funkciót, fedezd fel teljesen azonban mielőtt használni kezdenéd szerezz be egy prémium iPhone 8 Edition tok védelmet.

Az első és legfontosabb dolog, amire szükséged van a tokok mellett, egy olyan képernyővédő, amely kifejezetten a telefonod számára készült, mert segít megvédeni a karcolódástól és a képernyőn lévő egyéb károktól. Következő dolog, amire szükséged van; egy nagyon jó telefontok. Nálunk megtalálod az összes létező típust, mint például:

iPhone ütésálló tokok

Ha egyenesen a rossz részhez érkeznek, ezek a telefonos tokok nehézek és terjedelmesek, így egy természetes, karcsú telefon úgy néz ki, mint egy tégla. Lehet, hogy nehezebb elérni bizonyos gombokat a telefonon, különösen az oldalakon. Mindazonáltal hozzáadásra kerülnek a tartásodban, még a kezed is nedves. Keménygumiból készülhetnek, így valamilyen vízszigetelő képességet biztosítanak. Ezek, amint a nevük által is sugallják, hogy valóban kemények! Nagyon kemény műanyagból készülnek, amely szinte szakadatlanul képes megvédeni a telefonod. Képzeld el őket, mint a műanyagok keményebb verzióját. Néha nehéz megragadni, de egyszer már nem aggódsz róluk. Ugyanakkor terjedelmesek is, és néha nehéz lehet a zsebébe illeszteni. Be kell húzni őket. A hűvös dolog az, hogy egyéniségük is lehet, mint a fenti képeken, így elkényeztetheti a választást.Vékony TPU iPhone Edition szilikon tokok

Ezek általában műanyag vagy tpu szilikon iPhone Edition tokok, és a városban a leggyakoribb és legkeresettebb telefonos kiegészítők. A városban, mint az utcán. Kedvesek és színesek, és tele vannak személyiséggel, így a legtöbb ember az önkifejezés módjára juttatja őket. Jó, mert ütéscsillapító hatással rendelkeznek, hatékonyan védik meg az új 2017-es iPhone-od külsejét, sarkait és éleit, azonban könnyen zsebre is csúsztathatók. Ez a fajta védőtok nem rossz, azonban nem olyan tartós, mint komolyabb ütésálló esetleg híbrid változatok, mert megrepedhet, ha kemény műanyagból készül, és nem vízálló, így az új Apple telefon nem védett az esésektől.

iPhone Edition bőr tokok

Ezek azok, amelyek képesek a telefonkészüléknek, és a leggyakrabban használt tablettákkal. Van egy flip fedél, mint például a Folio tokok, de a burkolat olyan módon hajlítható meg, hogy az eszköz állva álljon, majdnem átalakítva asztali PC-kké, csak kisebb méretűre. Néhányan olyan eszközökkel érkeznek, amelyek a legtöbb érintőképernyős eszközhöz használhatják a billentyűzetet, hogy laptop-élményt nyújtson.

Folio és Book tokok

Ez egy stílusosabb, mert bőrből készült (valódi vagy úgynevezett PU bőrből) és könnyen hordozhatók. A telefon hirdetésének elejét fedik le, így hozzáadva a védelmet. Mások még egy keményebb burkolattal rendelkeznek, ami védi a telefont. A rossz rész néha a telefontáska nem fogja lefedni az összes oldalt, így nem fedheti le teljes mértékben a készülékházat és a kijelzőt, mint a víz és a por belépve a telefon oldalán lévő apró portokba.

Végül azonban neked kell eldöntened, hogy melyik tokot szeretnéd használni. A Folio típus úgy tűnik, mintha a legjobb tok az iPhone Edition telefonra, mert az új OLED kijelzőt is lefedi. Mindig hasonlítsa össze az összes típust, még mielőtt kiválasztod a neked megfelelőt.