Termékek Menü
0

iPhone SE Bluetooth hiba

Phonebox
2016-04-13 17:51:52

Úgy látszik az iPhone SE sem sikerült hibamentesre. Aggodalomra azonban semmi ok, az első körös problémákat általában az első hónap végére orvosolni szokta a Apple egy szoftverfrissítés keretén belül. Reméljük az iPhone 7 esetében már semmi hasonló probléma nem fog fellépni!

A jelenlegi felhasználók jelentős mennyisége panaszkodott rossz, vagy átlag alatti hangminőségre, vezetéknélküli eszközök használatakor. A hiba kizárólagosan hívások közben jelentkezik, tehát reméljük nem hardveres problémával állunk szemben. 


A felhasználók a szaggató, eltorzult és háttérzajokkal teli hangminőségre panaszkodtak. Valószínű, hogy minden eddig kiadott iPhone SE-t érintő hibáról van szó, a 9.3.2 bétával szerelt eszközökön is mutatkozik a jelenség. 


Az Apple által kiadott közemény szerint, már tudnak is a hibáról és dolgoznak rajta. A fejlesztők szerint egy egyszerű szoftverfrissítés is elég lehet. Ha nem, akkor valószínűleg ahogy az mindig is volt, teljesen ingyen fogják orvosolni a problémát. De biztos ami biztos, én még várnék az iPhone SE vásárlásával legalább 1 hónapot.

Tartalomhoz tartozó címkék: trükkök hiba