Rendben. Valószínűleg a vezeték nélküli bútor nem valami nagy szám, hiszen mindegyik az. Azonban most is valami olyat talált ki az IKEA amit minden telefon tulajdonos abszolút azonnal magáénak akar tudni, és nagy valószínűséggel idővel az ötlet felforgatja majd a bútorgyártást is…

A vezeték nélküli telefon töltés

a mai készülékek az egyik kétséget kizáróan a legkényelmesebb találmánya. Még szerencse, hogy az iPhone 6S már rendelkezni fog ezzel a képességgel. Idén év végén elég lesz csak egy megadott pontra helyezni a telefonunkat és nem kell aggódnunk azon, hogy megszólal-e reggel az ébresztőnk, vagy éppen hány százalékkal húzzuk le a töltőről vadi új iPhone 6S-ünket. Nem kell kábelekkel vesződnünk, nem kell majd csatlakozót javítanunk, és nem is kell majd mindig újat vennünk belőle.

Már most áprilisban megvásárolhatjuk az IKEA dizájn bútor-kollekcióját, integrált QI töltőkkel. Szerencsére az iPhone tulajdonosokról sem feledkezett meg a vállalat, így vezeték nélküli töltőhátlapot is árul iPhone 4, iPhone 5, és iPhone 6-hoz is. A lehető legjobb az egészben, hogy a technikai újdonsághoz képest meglehetősen alacsony áron kerültek piacra a termékek.

VITAHULT vezeték nélküli töltőhátlap iPhone-hoz
iPhone 4: 4490 Ft — iPhone 5: 6490 Ft — iPhone 6: 6490 Ft

Töltőfelülettel rendelkező éjjeliszekrényt pedig már 7990Ft-tól vehetünk. A kollekcióban megtalálható asztali lámpa, éjjeli szekrény és sima töltőpad is ami egyidejűleg több eszközt is képes ellátni energiával. Hétvégén valószínűleg már teszttel jelentkezünk!  Ha arra is kíváncsi vagy, lájkolj minket, hogy feltétlenül értesülj róla!

Forrás: IKEA