Prémium védelem és megbízható ütésállóság a legújabb Apple iPhone késüzlékedre. Ütésálló telefontok és átlátszó színes szilikontokok széles választékban. A különleges iPhone 13 Pro Max tokok többféle formában és kialakításban elérhetőek, amelyek kiemelkednek az átlagos tokok közül.

-27%
-34%
-31%
-31%
-11%
-11%
-4%
-4%
-4%
-4%
-4%
-17%
-41%
-64%

Szilikon iPhone 13 Pro Max tokok

A Szilikon iPhone 13 Pro Max tokok praktikus és védelmet nyújtó kiegészítők az eszköz számára. Rugalmas szilikonból készülnek, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket és megvédi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől. Az egyedi illeszkedés biztosítja a könnyű telepítést és a készülék teljes funkcionalitását. A szilikon tokok könnyűek és vékonyak, így nem növelik meg jelentősen az eszköz méretét.

Ütésálló iPhone 13 Pro Max tokok

Az ütésálló iPhone 13 Pro Max tokok azoknak készültek, akik kiemelt védelmet keresnek eszközük számára. Strapabíró anyagokból készülnek, amelyek hatékonyan csökkentik az ütéseket, cseppeket és ütéseket. A kategória speciális tervezése extra védelmi rétegekkel rendelkezik a kritikus területeken, például a sarkokon és az élek mentén. Ezek a tokok ideális választások azoknak, akik aktív életmódot folytatnak.

Átlátszó iPhone 13 Pro Max tokok

Az átlátszó tokok a minimalista és stílusos védelem rajongóinak készültek. Ez a kategória olyan tokokat kínál, amelyek átlátszó vagy félig átlátszó anyagból készülnek, így lehetővé teszik az eszköz eredeti dizájnjának láthatóságát. A vékony és könnyű kialakítás mellett hatékonyan védenek a karcolásoktól és kisebb ütésektől.

Egyedi és Mintás iPhone 13 Pro Max tokok

Az egyedi tokok a személyre szabott stílus és védelem szerelmeseinek kínálnak egyedi lehetőségeket. Ebben a kategóriában található tokok különleges mintákkal, személyre szabható tervezésekkel vagy akár saját fényképekkel rendelhetők meg. Az egyedi tokok lehetővé teszik, hogy az eszköz tulajdonosa kifejezze saját egyéniségét és stílusát. Emellett a tokok továbbra is hatékony védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és egyéb károk ellen.

Valódi bőr iPhone 13 Pro Max tokok

A valódi bőr tokok prémium minőségű és elegáns védelmet kínálnak az eszköznek. Ezek a tokok prémium valódi bőrből készülnek, amely idővel szép patinát kap, egyedi karaktert kölcsönözve az eszköznek. A bőr tokok pontosan illeszkednek a készülékhez, megőrizve a teljes funkcionalitást és esztétikát. A valódi bőr nemcsak luxus érzetet nyújt, hanem hatékony védelmet is biztosít a karcolások, ütések és egyéb külső károk ellen.