Megbízható telefontokok és ütésálló hátlapok a 2022-es Apple készülékre. Átlátszó szilikontokok, bőrtokok és védelmet nyújtó hybrid hátlapok. Az iPhone 14 Pro Max tokok elsődleges funkciója a készülék védelme a mindennapi használat során. Az ütésálló anyagokból készült tokok segítenek megvédeni a készüléket az ütésektől, karcolásoktól.


Szilikon iPhone 14 Pro Max tokok

Az iPhone 14 Pro Max szilikon tok egy egybefüggő és tartós védelmet nyújt a készülék számára, megőrizve annak esztétikus megjelenését. A szilikon anyag rugalmas és könnyen kezelhető, lehetővé téve a könnyű telepítést és eltávolítást. A tok pontosan illeszkedik az eszközhöz, biztosítva annak teljes funkcionalitását és védelmét a mindennapi sérülések ellen.

Ütésálló iPhone 14 Pro Max tokok

Az ütésálló iPhone 14 Pro Max tok kiváló védelmet nyújt a készülék számára. A strapabíró anyagoknak és kialakításnak köszönhetően hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi a telefont a mindennapi sérülésektől. Az egybefüggő kialakításnak köszönhetően könnyen telepíthető és biztosan illeszkedik a készülékhez, így megőrizve annak funkcionalitását és esztétikáját. Ideális választás az aktív életmódot folytatók számára, akik extra védelmet igényelnek eszközük számára.

Átlátszó iphone 14 Pro Max tokok

Az átlátszó iPhone 14 Pro Max tok tökéletes választás az eszköz eredeti dizájnjának megőrzésére, miközben hatékony védelmet nyújt. Az átlátszó anyag lehetővé teszi a készülék esztétikájának láthatóságát, míg a strapabíró és könnyű anyagok megvédik a telefon külső sérülésektől és karcolásoktól. Az egybefüggő kialakításnak köszönhetően könnyű feltenni és biztosan illeszkedik a készülékhez, így egyszerre kombinálva a védelmet és a stílust.

Egyedi és Mintás iPhone 14 Pro Max tokok

Az egyedi és mintás iPhone 14 Pro Max tok kreatív és stílusos védelmet biztosít a készüléknek. Ezek a tokok egyedi tervezéseik révén kiemelkednek, kifejezve a felhasználó egyéni stílusát és ízlését. A mintás dizájnok sokféle lehetőséget kínálnak a személyes kifejezésre, miközben a tokok strapabíró anyagokból készülnek, így megvédik a telefont a mindennapi kopásoktól és ütésektől.

Valódi bőr iPhone 14 Pro Max tokok

Az iPhone 14 Pro Max tokokban találhatók olyan speciális védelmi funkciók, amelyek tovább növelik a készülék biztonságát. Például néhány tok vízállóságot vagy ütéselnyelő réteget biztosít. Ezáltal növelheted a készülék ellenálló képességét a mindennapi káros hatásokkal szemben.