Szilikon Tpu iPhone 15 Plus tok

Az egyedileg tervezett szilikon tokok a tökéletes védelmet nyújtják a készüléknek. A tokok kiváló minőségű szilikonból készülnek, ami puha tapintást és optimális tartósságot biztosít. A szilikon megfelelően védelmezi a készülék hátlapját és oldalát a mindennapi karcoktól és ütődésektől. Ráadásul a rugalmas anyagnak köszönhetően könnyen fel- és leveheted őket, így gyorsan és egyszerűen cserélheted a tokot.

-27%
-27%
-18%

Törésálló iPhone 15 Plus tok

Az iPhone 15 Plus telefonhoz megbízható ütésálló védőtokok elérhetők, amelyek erős anyagokból készülnek, például ütéselnyelő TPU-ból vagy polikarbonátból. Ezek a tokok hatékonyan védik a telefont az ütésektől, esésből származó sérülésektől. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedjen a készülékhez, különösen az érzékeny sarokrészeket is védje. Az ilyen tokok kialakítása lehetővé teszi az eszköz funkcióinak zavartalan használatát és kompatibilitást a vezeték nélküli töltéssel.

-20%
-20%
-20%

Áttetsző prémium iphone 15 Plus tok

Az átlátszó és dizájn iPhone 15 Plus hátlapok lehetővé teszik a készülék eredeti dizájnjának megjelenítését, miközben védelmet nyújtanak a karcolások és ütések ellen. Az átlátszó hátlapoknak köszönhetően a készülék szépsége látható marad. Ezenkívül a dizájnos mintákkal vagy színekkel ellátott hátlapok lehetőséget nyújtanak a személyre szabásra, és stílust adnak a telefonnak. A precíz illeszkedésnek köszönhetően ezek a hátlapok könnyen felszerelhetők, és hozzáférést biztosítanak a portokhoz és gombokhoz.

-27%
-27%
-18%

Mintás és színes iPhone 15 Plus tok

Az iPhone 15 Plus tulajdonosai számára elérhetővé váltak a lenyűgöző mintákkal és élénk színekkel rendelkező tokok. Ezek a tokok nem csupán a készülék védelmét szolgálják, hanem egyben stílusos kiegészítők is, amelyekkel kifejezhetjük egyéni ízlésünket. A választékban megtalálhatók az elegáns geometrikus mintáktól kezdve az extravagáns és vidám színkombinációkon át egészen az letisztult, minimalista design-ig sokféle variáció.

Eredeti bőr iPhone 15 Plus tok

A prémium védelemhez kiváló minőségű anyagokból készült, pontosan illeszkedő védőtokokat ajánlunk iPhone 15 Plus készülékedhez. Ezek a tokok rendkívül hatékonyan védik a telefont a karcolásoktól, ütésektől és esés okozta sérülésektől. A prémium védelem biztosítása érdekében olyan ütésálló anyagokat használnak, mint a Valódi bőr a legjobb minőségű műanyag hátlapon hybrid kialakításban.

-14%
-14%
-14%

Találd meg a tökéletes iPhone 15 Plus tokot. Válassz egyedi és tartós anyagok közül, hogy a telefonod mindig védve legyen a karcoktól és ütésektől. Válassz az egyedi kialakítások és tartós anyagok közül, hogy a telefonod mindig védve legyen a karcolásoktól, ütésektől és esésektől. A tokok kialakítása lehetővé teszi az eszköz összes funkciójának zavartalan használatát, és általában kompatibilisek a vezeték nélküli töltéssel is. Ezek a tokok stílusosak, elegánsak és kényelmesen kezelhetők, miközben a készülék teljes körű védelmét biztosítják, és megfelelnek a prémium minőségi elvárásoknak az iPhone 15 Plus számára

Phonebox.HU