Prémium szilikon iPhone 15 Pro Max tok

Az ilyen tokok prémium minőségű szilikonból készülnek, amely nemcsak puha és rugalmas, de egyben ellenálló is, hogy hatékonyan védje a telefont a mindennapi sérülésektől, karcolásoktól és ütésektől. A szilikon anyag puhasága miatt könnyen fel- és levenhető a készülékről, valamint a megfelelő illeszkedést biztosítja anélkül, hogy vastagsága vagy súlya zavarná a kényelmes használatot.

-27%
-27%
-18%

Ütésálló iPhone 15 Pro Max tok

Ezek a tokok erős és strapabíró anyagokból készülnek, amelyek nagyfokú ütés- és ütődésállóságot biztosítanak. Az extra védelemnek köszönhetően a tokok hatékonyan elnyelik az ütéseket és a rázkódást, minimalizálva ezzel a készülékben esetlegesen keletkező károkat. A kifinomult tervezésnek köszönhetően a tokok nem növelik túlzottan a készülék méretét vagy súlyát, így továbbra is könnyen és kényelmesen használhatóak maradnak.

-20%
-20%
-20%

Átlátszó dizájn 15 Pro Max tok

A tokok átlátszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a készülék eredeti színét és kialakítását teljes egészében láthatjuk, így semmi sem takarja el azt. Az átlátszó tokok erős és strapabíró anyagból készülnek, így hatékonyan védik a telefont a mindennapi kisebb ütésektől, karcolásoktól és más sérülésektől. Emellett vékony kivitelüknek köszönhetően nem adnak hozzá felesleges térfogatot a készülékhez, és könnyen illeszkednek a zsebünkbe vagy táskánkba.

-27%
-27%
-18%

Színes és mintás iPhone 15 Pro Max tok

Ezek a tokok különleges és élénk színekben pompázó, valamint kreatív mintákkal díszített változatokban érhetők el, lehetővé téve, hogy kifejezzük egyéni stílusunkat és ízlésünket. A színes és mintás tokok nemcsak megvédik a készüléket a karcolásoktól és ütésektől, hanem egyben egyedi megjelenést is kölcsönöznek. A választékban megtalálhatók a letisztultabb, egyszínű variációktól kezdve a geometrikus vagy természet inspirálta mintákig.

Valódi bőr iPhone 15 Pro Max tok

Ezek a tokok magas minőségű anyaguknak köszönhetően nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, hanem tartósságot és exkluzivitást is biztosítanak. A valódi bőr textúrája és tapintása egyedi élményt nyújt, emellett az idővel egyre szebbé válik, patinásodik, és a tulajdonos egyéni használatától függően egyedülálló karaktert ölt. A bőr tokok precíz illeszkedése megvédi az iPhone 15 Pro készüléket a mindennapi kopásoktól és kisebb sérülésektől.

-14%
-14%
-14%

Válassz az egyedi stílusú és precízen illeszkedő tokok közül, hogy megóvd értékes iPhone 15 Pro Max készülékedet a mindennapi használat során. Az erős és strapabíró anyagokból készült ütésálló tokok hatékonyan elnyelik az ütéseket és csökkentik a sérülés kockázatát. Válassz az egyedi stílusú és precízen illeszkedő tokok közül, hogy megóvd értékes iPhone 15 Pro Max készülékedet a mindennapi használat során. A prémium iPhone 15 Pro Max védőtok használata kiváló választás lehet a készülék védelmére és stílusos megjelenésének fokozására.Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően könnyen kezelhetőek, és biztos fogást biztosítanak a telefonnak. A védőtokok kivágásokkal rendelkeznek az eszköz funkcionális részeihez, így azokat gond nélkül használhatjuk.

Phonebox.HU