Itt megtalálod a legjobb ütésálló iPhone 7 Plus tokokat. Prémium illeszkedés és tökéletes kompatibilitás az új Apple telefonnal. Egyedi színes és átlátszó, hybrid vagy szilikontokok, valódi bőrből is. Védd meg telefonod a karcoktól, a leejtéstől és a sérülésektől legújabb prémium Apple kiegészítőinkkel és a legvékonyabb átlátszó tokokkal.


Maximális védelem, a nagyobb 5,5 inch-es új Apple készüléknek! Fenti kollekciónk a legjobb iPhone 7 Plus tok ütésálló termékeket tartalmazza. Legfőbb célunk, hogy megvédjük telefonod a fölösleges kijelzőcseréktől, hiszen egy megfelelően illeszkedő tok képes teljesen elnyelni a véletlen elejtések által okozott töréseket. Tokjaink segítségével többé nem kell aggódnod telefonod épsége miatt, és évek múltán is ugyan olyan állapotban lesz, mint amikor először a kezedbe vetted.

Vékony iPhone 7 Plus tok

Vékony kialakítású iPhone 7 Plus tokok polikarbonátból, karbonból és keményített Tpu szilikonból. Prémium minőség, alaktartó anyaghasználattal. Pontos és nyúlásbiztos illeszkedés minimális vastagsággal párosítva, hogy Apple telefonod fogása kényelmes maradjon és a mérete ne változzon meg. Slim iPhone 7 Plus hátlapok és védőtokok az elérhető legjobb minőségben.

Ütésálló iPhone 7 Plus tok

Prémium iPhone 7 Plus tokok a legjobb minőségben, ütésálló minősítéssel. A legújabb fejlesztésű Apple kiegészítők is tartozékok. Légpárnás védelem, átlátszó ütésbiztos tokok, mintás termékek. Bőrből, karbonból és tpu szilikonból. Kijelző fölé emelkedő perem jellemzi legtöbb törésbiztos Apple iPhone 7 kiegészítőnket. Hatalmas kínálat az elérhető legjobb áron!

Egyedi iPhone 7 Plus tok

A legjobb egyedi mintás iPhone 7 Plus tokok raktárról, már holnapra. Különleges egyedileg tervezett dizájnok és sehol máshol nem kapható színes fényképes hátlapok. Válassz kiegészítőt a legújabb kollekciónkból! Csillámos tartozékok, mintás Apple iPhone 7 Plus védőtokok és gyönyörű színekkel festett ütésálló védelem házhozszállítással.

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad
MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!
x