Prémium iPhone 8 tokok és tartozékok. Egyedi védelem ütésálló hybrid tokkal, színes szilikontokokkal, és valód flip bőrtokokkal, 100%-ig porvédő illeszkedés a legjobb áron! A speciális anyaghasználatnak köszönhetően, a maximális rezgéscsillapítás minden elejtés esetén garantált. Különleges tartozékok az új Apple telefonodra.


Vedd meg nálunk az új ütésálló iPhone 8 tokot, hogy már a telefon megvásárlásának első percében védelmet élvezzen új telefonod! Mi garantáljuk, hogy a legjobb alapanyagokból elkészített, pontos illeszkedésű tokot kapod, így az prémium minőségre nem lehet panasz!

Vékony iPhone 8 tok

Vékony kialakítású iPhone 8 tokok polikarbonátból, karbonból és keményített Tpu szilikonból. Prémium minőség, alaktartó anyaghasználattal. Pontos és nyúlásbiztos illeszkedés minimális vastagsággal párosítva, hogy Apple telefonod fogása kényelmes maradjon és a mérete ne változzon meg. Slim iPhone 8 hátlapok és védőtokok az elérhető legjobb minőségben.

Ütésálló iPhone 8 tok

Prémium iPhone 8 tokok a legjobb minőségben, ütésálló minősítéssel. A legújabb fejlesztésű Apple kiegészítők is tartozékok. Légpárnás védelem, átlátszó ütésbiztos tokok, mintás termékek. Bőrből, karbonból és tpu szilikonból. Kijelző fölé emelkedő perem jellemzi legtöbb törésbiztos Apple iPhone 8 kiegészítőnket. Hatalmas kínálat az elérhető legjobb áron!

Egyedi mintás iPhone 8 tok

A legjobb egyedi mintás iPhone 8 tokok raktárról, már holnapra. Különleges egyedileg tervezett dizájnok és sehol máshol nem kapható színes fényképes hátlapok. Válassz kiegészítőt a legújabb kollekciónkból! Csillámos tartozékok, mintás Apple iPhone 8 védőtokok és gyönyörű színekkel festett ütésálló védelem házhozszállítással.

Kosár Törölve Vissza
  • Üres a bevásárlókosarad
MA MINDEN RENDELÉST INGYEN SZÁLLÍTUNK!
x