Válasz az elérhető legjobb tokokat az új iPhone X2 készülékedre. Itt megtalálod a tökéletes és legjobban ellenálló védelmet, hogy ne kelljen többé kijelzőcserével bajlódnod. Prémium minőség elérhető áron. Ütésálló tokok és vékonyított slim szilikontokok, hogy megőrizhesd új Apple okostelefonod eredeti külsejét és dizájnját.


Ütésálló iPhone X2 tokok

Megerősített külső burok és ellenálló keret teszi szinte törhetetlenné hátlapjainkat. A hybrid kialakításnak köszönhetően, a telefont egy puhább szilikon bélés védi a rezgésektől, a külső burok pedig egy keményebb, abs műanyagból készült héj, ami kellemes és masszív fogást ad, a kisebb készülékhez szokott kéznek is. Továbbfejlesztett iPhone X2 tok shockproof technológiánknak hála már nme kell féltened mobilod a mindennapokban.

iPhone X2 tok

iPhone X2 szilikontokok

A vékonyabb védelmet kedvelőknek készítettük el legújabb sorozatunkat, Liquid és Ultrathin néven. Ezek a tokok tökéletes átmenetet jelentenek a nagyobb ütsálló hátlapok és a tok-nélküli telefonok között. Szinte észrevehetetlenek, és vékonyságuk is láthatatlanná teszik a telefonodon, azonban kellemesebb tapintást és biztosabb fogást ad az új X2 készülékedhez.