Megjöttek a legjobb iPhone Xi Plus tokok. Nálunk kizárólag a legjobb minőséget találod a legújabb Apple telefonodra. Válogass kedvedre az ütésálló tokok, flip bőrtokok, és eredeti apple szilikontokok között. Minden hátlapunk tökéletesen illeszkedik a legújabb 2018-as csúcsmodellre. Prémium kiegészítők és egyedi tpu védőtokok.


Eredeti Apple iPhone Xi Plus tok

Ha készüléked védelmét az Apple mérnökeire bíznád, akkor a legjobb helyen jársz. Kínálatunkban megtalálod az összes eredeti, az új készülékhez kiadott Apple iPhone Xi Plus tokot, az eredeti bőr hátlapokat és az Apple logós szilikontokot is.

iPhone Xi Plus tok

Ütésálló iPhone Xi Plus tokok

Hátlapjaink kifejlesztésekor a legellenállóbb alapanyagokat használtuk, és különböző ütésálló zónákat alkalmaztunk a hátlapok sarkain, hogy egy véletlen elejtés esetén se törjön be legújabb telefonod kijelzője. A megerősített védelemnek köszönhetően ezek a tokok megvédik telefonod a karcolástól a portól és ellenállóbbá teszik a vízzel szemben. Neked ajánljuk ezeket, ha extrémebb körülmények között töltöd a mindennapjaid, vagy csak simán szeretnél megúszni egy drága kijelzőcserét.

iPhone Xi Plus szilikontok

Amennyiben biztos kezekben tartod a telefonod, érdemes egy olyan védőtokot választanod, ami megőrzi az iPhone Xi Plus formáját és gyönyörű külsejét. Az ultrathin, és crystal tokjainkat pont úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb méretnövekedéssel a lehető legtöbb védelmet nyújtsák Apple készülékednek!