Megérkeztek a legjobb 2018-as iPhone XI tokok. Elsőosztályú minőség a legjobb áron. Különleges tpu hátlapok és mintás szilikontokok, megerősített ütésálló tokok és elegáns kinyitható eredeti bőrtokok. Válaszd a idén is a legújabb megbízható védelmet!


Prémium iPhone XI tok

 Válassz egyet a különleges iPhone XI tokjaink közül, amiket arra terveztünk, hogy maradéktalanul megvédje a legújabb Apple okostelefonod! Prémium kiegészítők tpu anyagokból és valódi bőrből. Elegáns hátlapjainknak hála megőrizheted az iPhone-od külsejét és akár észrevétlenül védheted is.

iPhone xi tok

Színes iPhone XI ütésálló tokok

Termékkínálatunkban törekszünk arra, hogy a legjobb ütéselnyelő és rezgéscsillapító tokokat is bemutassuk. Az ütésálló kategóriában található tokok mindegyikét alapos teszteknek vetettük alá, hogy téged még véletlenül se érhessen meglepetés, amikor felemeled a földről a telefonod! Tokjainkat úgy terveztük, hogy az új készülék hatalmas, 5.8-inch-es kijelzőjét tökéletesen védje. Egy üvegfóliával együtt, szinte áthatolhatatlan védelmet nyújt legújabb mobilod számára!

Eredeti Phone tok

Amennyiben az eredeti kiegészítőket szereted, nálunk megtalálod az összes, egy időben bemutatott eredeti iPhone XI tokot. Ha inkább az Apple dizájnereire bíznád a készüléked védelmét, akkor válassz egyet az eredeti bőrtokok, vagy a továbbfejlesztett szilikontokok közül és biztos lehetsz a csalódásmentes élményben!