Ha az iPhone modellje régebbi, vagy szolgáltatónál vásárolt készülék akkor lehet, hogy egy adott szolgáltatóra van korlátozva a használata.

De ez nem jelenti azt, hogy örökké egy szolgáltatónál kell maradni, azonban ezt sokan nem tudják. Tulajdonképpen előfordulhat, hogy fel tudja oldani az iPhone-jét anélkül, hogy bármikor kapcsolatba kellene lépnie az eredeti szolgáltatóval. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell feloldani az összes iPhone modellt, vagy egy feloldókódot a hálózatból vagy egy harmadik féltől származó szolgáltatás használatával. Ha azt szeretné, hogy kinyit egy iPad, hanem van egy útmutatót is .

Az iPhone feloldása legális?

Teljesen jogszerű az iPhone feloldása, ha befejezte a szerződésének kifizetését, vagy teljesen megvásárolta azt. Ha azonban még mindig fizetsz a szerződésedért, akkor azt jelenti, hogy még nem teljes az iPhone tulajdonosa, ezért a lehető legmegfelelőbb a fuvarozóval ellenőrizni, mielőtt feloldja. Ha nem vagy biztos abban, hogy az iPhone zárolva van-e vagy sem, akkor van egy útmutató, amely segít megtalálni . A probléma általában akkor fordul elő, ha megvásárolta a használt iPhone-t, vagy örökölte azt egy olyan baráttól vagy családtagtól, aki frissített egy újabb modellre. Ha zárolva van, akkor azt fogja találni, hogy az iPhone nem működik a mobilhálózaton, és ez azért van, mert más hálózathoz van kötve. Ha rájössz, hogy biztosan lezárt, olvasd el, hogy megtudd, hogyan lehet kinyitni.

Hogyan lehet feloldani az iPhone-t?

1 Forduljon szolgáltatójához, és kérjen feloldást az alább felsorolt ​​elérhetőségeken és online eszközökön keresztül. 2. Ha nincs az eredeti SIM-kártya, akkor vissza kell állítania a telefont, mielőtt feloldható. Kapcsolja ki a telefont, majd cserélje ki a régi SIM-kártyát egy másik hálózattal rendelkező SIM-kártyáról. 3.Ellenőrizze, hogy az iPhone képes-e telefonhívást csatlakoztatni az új hálózaton. 4.Ez a rövidített verzió, de végigsétáljuk ezeket a lépéseket egy kicsit részletesebben. Lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval

T-Mobile

Ha már legalább hat hónapja megkapta EE, Orange vagy T-Mobile fiókját, és mindezidáig megfizette az összes számláját, az EE fel fogja oldani az iPhone-t . 8,99 dollárba kerül, ha még mindig a szerződésen belül van, és akár hét napig is eltarthat, ami nem ideális. Ha Ön a Pay As You Go ügyfélnek és elég hiteles a 8,99 font értékű adminisztrációs díj megfizetéséhez, akkor az EE feloldja az Ön iPhoneját az adott áron. Ha azonban nem vagy EE-ügyfél, és van egy olyan iPhoneja, ami be van zárva az EE-hez, akkor valami ásást kell tennie, és ha megkapod az eBay-et, az esélye nem lesz könnyű. Meg kell találnia az eredeti tulajdonos nevét, EE telefonszámát, és talán néhány további fiókadatot. Természetesen nem mindig lesz lehetséges az Ön számára szükséges információ megkeresése, mely esetben esetleg harmadik féltől származó feloldókiszolgálót kell használnia, ahogy ezt a cikk később ismerteti.

Vodafone

Hasonlóképpen, a Vodafone megköveteli, hogy rendelkezzen fiókkal, vagy ismerje meg az adott személy adatait. Ha ezek a részletek már rendelkezésre állnak, akkor egyenesen előre megy és használhatja a Vodafone online feloldási űrlapját . 48 órát vesz igénybe ahhoz, hogy a vállalat visszatérjen hozzád és legfeljebb 10 napig kinyithesse, és szabadon is megteheti.

Hogyan lehet megmondani, hogy a feloldás működött-e

Miután a telefonját feloldották, megkapja a szolgáltatótól a visszaigazolást. Most kövesse az alábbi lépéseket:

1.Kapcsolja le a telefont: tartsa lenyomva az alvó / ébresztõ gombot, és ujjait ujjaira irányítsa át. 2.Használja a SIM kártya eszközt (vagy egy kiegyenesített papírklipet), hogy a SIM kártya tartóját a telefon oldaláról dobja ki. 3.Vegye ki a régi SIM kártyát a kártyatartóból. Helyezze az új SIM-kártyát egy másik hálózatba a kártyatulajdonosba. 4.Helyezze vissza a SIM-kártya tartóját az iPhone készülékbe. 5.Telefonáljon, és ellenőrizze, hogy az iPhone képes-e csatlakozni az új hálózathoz. Ha igen, akkor feloldódott! Ha felszólítást kért a szolgáltatótól, de nem kapta meg az eredeti SIM-kártyát, akkor vissza kell állítania a telefont, mielőtt feloldásra kerülne. Először is győződjön meg róla, hogy kértél feloldást a fuvarozótól. Most kövesse az alábbi lépéseket: Hozza vissza az iPhone készüléket. Vagy a Biztonsági mentés (Beállítások> iCloud> Tárolás és biztonsági mentés> Biztonsági másolat készítése) használatával vagy az iPhone csatlakoztatásával számítógéphez és az iTunes használatához biztonsági másolatot készíthet. Töröld az iPhone-jét. Kattintson a Beállítások> Általános> Reset> Összes tartalom törlése és beállítások parancsra.

A telefont most ki kell oldani

Ha újra bekapcsolja az iPhone-t, töltse ki a telepítési segédet és helyreállítsa a létrehozott mentésből . Ezután behelyezheti az új SIM-kártyát, és most működnie kell.