Egy nagyon is valószínűnek tűnő pletyka kapott helyet az Apple polcain a napokban. Az iPhone 7 legjobb színe egyértelműen a Jet Black lett, ami az ujjlenyomatokat is rendes gyűjti. Természetesen ettől függetlenül a dobozból kiemelve amíg meg nem fogjuk, még gyönyörű.

Az Apple-hez közeli szakértők szerint nagy valószínűséggel jövőre jöhet az új színárnyalat a különleges bevonatból, ami a Jet White nevet fogja viselni. Azt, hogy ez a készülék az iPhone 7 vagy az iPhone 8 nevet fogja-e viselni, természetesen nem sokat tudunk. Szerintünk az utóbbi azonban sokkal valószínűbb.

Update: Mivel 2017 közepéig sem dobta piacra, és bejelntés közelbe sem került az említett színű készülék, ezért biztosra vehetjük, hogy csak koncepció marad. Hogy a következő szériánál bevezetik-e a Jet White színt, arról jelenleg még nincsenek értesülések. Mi azonban csak remélni tudjuk.

A hír a japán Macotakara blogról kapott szárnyra, a következő koncepcióképpel együtt. Ők voltak azok, akik a Jet Black színről való értesüléseiket először hozták nyilvánosságra. Valószínűleg nem légből kapott az ötlet, azonban még a hírforrás is megemlíti, hogy kezeljük óvatosan az értesüléseket.

De ez igazából senkit se zavarjon, reméljük a következő iPhone lesz ebben a színben is és, hogy az ujjlenyomat-gyűjtésre pedig kitalálnak valami bevonatot. Addig azonban be kell érnünk a fenti képpekkel.

Sajnos mivel megerősítést a mai napig sem kaptunk, ezért valószínű, hogy a hír kacsa. Úgy tűnik nincs más választásunk, ha egyedi telefont akarunk, akkor fel kell dobnunk készülékünket egy PhoneBox tól vásárolt iPhone 7 tokkal. Mi azon vagyunk, hogy mindenki találjon a számára megfelelőt, azonban ha valami hibába ütköznétek, nyugodtan keressétek fel ügyfélszolgálatunkat ez ügyben!