Ahogy tavaly is, idén is az iPhone áll a Karácsonyi toplista élén. Természetesen, ez a felmérés nem Magyarországon készült, de elég sok mindent elárul a világ Karácsonyi vásárlási szokásáról és az Apple termékek iránti keresletről.

A Egyesült Államokban megkérdezett 1000 vásárló közül a legtöbben valamilyen Apple terméket szerettek volna a fa alatt tudni. Persze a százalékok nem egyeznek meg a megvásárolt ajándékokkal, de lehet rá következtetni belőlük.

Apple terméket karácsonyra

A magyarországi szokásokat sem hagytuk ki, az általunk elvégzett a legújabb karácsonyi kutatás alapján a megkérdezettek 99%-a nálunk kapható egyedi iPhone tokot szeretne a fa alatt tudni. Érdemes körülnézned nálunk, mert a héten érkeztek hozzánk új prémium iPhone tokok! 

Visszatérve a statisztikára

A kutatás eredményét a CNBC tévécsatorna közölte. Ezt a felmérést 2013 óta minden évben elvégzik, így elég nagy az összehasonlítási alap. A népszerűség változása pontosan látható az egyes termékek körében. A statisztikák alapján, az Apple-nek a tavalyi évhez képest sikerülni fog növelni az eladásait.

A felmérés abszolút nyertese, mint minden évben, az iPhone lett. Ezt megkérdezett személyek 7.2%-a szeretné ajándéknak kapni karácsonykor. Apple laptopra pedig a vásárlók 2.1%-a vágyik idén.

Tehát kijelenthetjük, hogy a Télapó felkötheti a nadrágját idén, mivel a vásárlók majdnem 10%-a Apple terméknek örülne igazán. Reméljük mindenkine a kívánsága teljesül, itthon is!