Termékek Menü
0

Kiszállítás Információk

Házhozszállítás futárszolgálattal

A Phonebox.hu-n leadott rendelés legkésőbb a következő munkanapon átadásra kerül a Trans-O-Flex futárszolgálat munkatársainak. Ami pedig 99%-os valószínűséggel az, azt követő napon jut el a vásárlóhoz. Természetesen lehetőség van a megrendelést követő napi kiszállításra, ezesetben a választott terméket legkésőbb aznap 12:00-ig kell megrendelni a phonebox.hu weboldalon.

 

TOF Csomagpont

A leadott rendelés legkésőbb a következő munkanapon kerül átadásra a Trans-O-Flex munkatársainak, ami pedig azt követő 2 munkanapon belül jut el a kiválasztott állomásra, és attól a pillanattól fogva 4 munkanapig átvehető. A megfelelő csomagpont a rendelés leadásánál térkép segítségével választható ki. Bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség minden csomagponton, de ez a térképen jelölve van. A csomagponti kiszállítás ideje, a feldolgozástól számított 2. munkanap.

 

 

Szállítási díj 7990 Ft feletti értékben történő rendelésnél:

Házhozszállítás Szállítási idő: 1 munkanap   0.0 Ft

Szállítási díjak összeghatár nélkül:

Házhozszállítás Szállítási idő: 1 munkanap  490 Ft
TOF csomagpont Szállítási idő: 2 munkanap  790 Ft
+ Utánvét    100 Ft

 

A teljes rendelhető iPhone és Samung termék kínálatot a Phonebox.hu oldalon tekintheted meg.  Minden tokunkra és kiegészítőnkre teljes körű garanciát vállalunk, továbbá minden termékünket egyesével ellenőrzünk, hogy biztos azt kapd amit rendeltél, a lehető legjobb minőségben!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.