Termékek Menü
0

Kiszállítás

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

A Phonebox.hu-n leadott rendelés legkésőbb a következő munkanapon átadásra kerül a GLS futárszolgálat munkatársainak. Ami pedig 99%-os valószínűséggel az, azt követő napon jut el a vásárlóhoz. Természetesen lehetőség van a megrendelést követő napi kiszállításra, ez esetben a választott terméket legkésőbb aznap 13:00-ig kell megrendelni a phonebox.hu weboldalon.

 

GLS Csomagpont

A leadott rendelés legkésőbb a következő munkanapon kerül átadásra a GLS munkatársainak, ami pedig azt követő munkanapon belül jut el a kiválasztott állomásra, és attól a pillanattól fogva 3 munkanapig átvehető. A megfelelő csomagpont a rendelés leadásánál térkép segítségével választható ki. Bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség minden csomagponton, de ez a térképen jelölve van.

 

 

Szállítási díj 7990 Ft feletti értékben történő rendelésnél:

Házhozszállítás Szállítási idő: 1 munkanap   0.0 Ft

Szállítási díjak összeghatár nélkül:

Házhozszállítás Szállítási idő: 1 munkanap  690 Ft
GLS csomagpont Szállítási idő: 1 munkanap  890 Ft
+ Utánvét    150 Ft

 

A teljes rendelhető iPhone és Samung termék kínálatot a Phonebox.hu oldalon tekintheted meg. Minden tokunkra és kiegészítőnkre teljes körű garanciát vállalunk, továbbá minden termékünket egyesével ellenőrzünk, hogy biztos azt kapd amit rendeltél, a lehető legjobb minőségben!