Kiszállítás és Fizetés


1. SZÁLLÍTÁS

A webáruházban megrendelhető minden termék raktáron van és szállításra azonnal elérhető. A Phonebox.hu-n leadott rendeléseket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A kiszállítás a megrendelés leadásától számítva 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Ha megrendelését 12:00 előtt adja le:

A csomagját még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, ami a választott szállítási módtól függően 1 vagy 2 munkanap alatt ér célba.
(Ha a csomagját szeretné a megrendelést követő munkanapon kézhez kapni, abban esetben a terméket legkésőbb 12:00-ig meg kell megrendelni, expressz szállítási móddal.)

Ha megrendelését 12:00 után adja le:

A csomagját a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak, ami a ezután a választott szállítási módtól függően 1 vagy 2 munkanap alatt ér célba.

Szállítási díjak:

GLS Házhozszállítás Szállítási idő: 2-3 munkanap  990 Ft
GLS csomagpont Szállítási idő: 2-3 munkanap  990 Ft
GLS Expressz szállítás Szállítási idő: 1-2 munkanap  1290 Ft

Szállítási díjak 14990 Ft felett:

Házhozszállítás Szállítási idő: 2-3 munkanap  Ingyenes

A teljes rendelhető iPhone, Samsung és Huawei termékkínálatot a Phonebox.hu oldalon tekintheted meg. Minden tokunkra és kiegészítőnkre teljes körű garanciát vállalunk, továbbá minden termékünket egyesével ellenőrzünk, hogy biztos azt kapd amit rendeltél, a lehető legjobb minőségben! Ha a csomag átvételekor eltérést tapasztalsz a megrendelésedhez képest, kérlek haladéktalanul vedd fel velünk a kapcsolatot!


2. FIZETÉS

A Phonebox.hu Webáruházban a vásárlónak lehetősége van többféle fizetési mód közül választani. A választott fizetési módot, az adatok kitöltése közben kell megadni, közvetlenül a szállítási információk kitöltése után.

1. Bankkártyás fizetés

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, biztonságos portálon keresztül. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

2. Utánvét

A rendelt termékek ellenértékét, kifizetheti a csomag kézhezvételekor, készpénzben közvetlenül a futárnak!