Azt eddig is tudtuk, hogy Kínában mindent előbb tudnak a legújabb iPhone-ról, mint bárhol a világban. Azt is tudjuk, hogy előszeretettel hamisítják az új készülékeket, néha meglepően jó minőségben, természetesen iOS nélkül. Azonban eddig példátlanul már el is készítették az iPhone 8-at, nagyjából 4 hónappal a bemutatás előtt.

Eddig meglepően sok információ látott napvilágot az iPhone 8-at illetően. Úgy tűnik az iPhone 10 éves születésnapjára készülő készüléket nem sikerül az Apple-nek annyira elrejtenie, mint szeretné. Ha hihetünk a kínai iPhone 8 klónnak, akkor sajnos idén sem számíthatunk túl sok újdonságra, mivel itt elmaradt a teljes előlapot beborító kijelző és bár az eddigi kávánál lényegesen keskenyebb került a kijelző köré, ez a fehér színű típuson nagyon szembetűnő.

Touch ID az új iPhone-on

Reméljük, hogy ez a valódi iPhone 8 esetében nem így fog kinézni. Azonban több hír is beigazolódni látszik hamis iPhone 8 prototípusát látva. Az eddigi hírek szerint is biztosak voltunk benne, hogy a hátlapra kerül a TouchID, mivel az Apple-nek idén még nem sikerült a kijelzőbe integrálni az ujjlenyomatolvaót. Reméljük ez jövőre már meg lesz, mivel a szabadalom már megvan hozzá, és elvileg a technológia is.

2017-ben a tavalyi évhez viszonyítva sokkal előbb kezdtek el megjelenni az iPhone 8, és a vele együtt bemutatásra váró további Apple készülékek várható  specifikációi. Alkatrészek, tartozékok és iPhone 8 tokok, azonban még nem jelentek meg, így még nagyobb is a bizonytalanság a készülék formáját illetően. Ennek valószínűleg az az oka, hogy sokáig még a gyártó Apple sem volt teljesen biztos abban, hogy milyen újítások férnek bele a rendelkezésre álló időkeretbe. Nyilván több prototípust is mérlegeltek, és a végső döntésben a gyártási költségek is sokat jelenthettek. Egyes értesülések szerint problémák akadtak az OLED panelek gyártása körül.

A kamera a kínai forrás szerint ismét speciális duál kamera lesz annyi különbséggel, hogy most függőlegesen helyezték el a készüléken. Hát egy két hírbe már kezdünk beletörődni, azonban nagyon reméljük, hogy az új iPhone 8-az mégiscsak jól rejtegette a kíváncsi szemek elől az Apple, és inkább így fog kinézni!