A Hong-Kongi expo indításakor a Lumion gyártó bemutatta az iPhone XW tok kollekciót, hogy megvédje az új, teljes üvegfelületes előlapú iPhone XW készüléket órákkal azelőtt, mielőtt az Apple bejelentette a legújabb okostelefon üdvöskéit, beleértve az iPhone 8, 8 Plusz mobilokat is.

A hétfői ShowStopers sajtótájékoztatója szerint a San Francisco-i Mobile World Congress Americas-ban részt vevő Lumion tisztviselők szerint az iPhone X enyhén ívelt – de nem annyira, mint a Samsung Galaxy S8 – vertikálisan elrendezett kettős hátsó kamerával.

Osprey ergonómiával szem előtt tartva, az Osprey egy hajlított sziluettet tartalmaz a kényelmes kezelhetőség és a modern megjelenés érdekében. Maximálisan 2 kártyát biztosít a kompakt térben az utazás és a vásárlás során. Megfelel a MIL-STD 810G-516.7 katonai tesztelési szabványnak, valamint a Black Metallic, a Metallic Silver, a White Cloud, az Apple Red vörös színű, fekete-fehér sorozatának.

Katonai és ütésálló tokok

Chinook robusztus megjelenésű frissítéssel a Chinook kártyatartós ütésálló Phone XS tokok mindig útra készen állnak. A tágas flip-nyitott rekeszben akár 5 kártyát is tárolhat, miközben az iPhone XS-t őrzi ütéscsillapító sarkokkal, emelkedő szélekkel a kitett területeken és kettős rétegben. Megfelel a MIL-STD 810G-516.7 katonai tesztelési szabványnak, és a Lime Green, az arany narancssárga, az Apple Red, a Black Metallic, a White színben kapható.

A Gardien vékony, karcsú és biztonságos, a Gardien hibrid tok zsebbarát kialakítása, és tartós, kétrétegű védelmi rendszert biztosít a hétköznapi elejtések ellen. Megfelel a MIL-STD 810G-516.7 katonai vizsgálati szabványnak, valamint a Black Metallic, a Metallic Silver, a Rose Pink , a White Silver és a fekete fémek .

A Diamont világos külsővel van ellátva, a Diamont az iPhone XS tok bemutatásakor a megnyerő bumper színeket hangsúlyozza. A rétegelt polikarbonát keret  és a tiszta hőre lágyuló poliuretán testet védő UV bevonattal kezelték, hogy megakadályozzák az elszíneződést az idő múlásával és a minőség megőrzésével kombinálják a külsőt. Megfelel a MIL-STD 810G-516.7 katonai tesztelési szabványnak és a Black Metallic, Metallic Silver, Rose Pink rozsdamentes acélból .

Vékony dizájner egyedi tokok

A Savant stílus és kényelem érdekében létrehozott Savant pénztárca tokja ötvözi a pénztárca funkcióit a tok védelmével. Használja a gondosan készített résidőket és zsebeket kártyák és készpénz készítésére az iPhone készülékkel. Tartsa a fedelet zárt mágneses hevederrel, hogy megvédje a képernyőt. Fekete és csokoládébarna.

A Huey  minimalista és könnyű, a Huey tok egy egyrétegű fedőlap, amelyet matt ujjlenyomatálló TPU-ból készítenek, hogy napi párnát biztosítson minden oldalról és sarkokról. Illessze be a készüléket az iPhone X tokba, és tartsa biztonságos napi karcolásoktól és foltoktól. Feketében jön.