Termékek Menü
0

Magazin

Segítünk eligazodni az Apple világában, olvasd minden nap saját szerkesztésű cikkeinket és értesülj mindig elsőként az újdonságokról! A címkékkel mostantól könnyebben navigálhatsz a rengeteg iPhone tartalom között. Újdonságok, hírek a leggyorsabban. Ha meguntad az iPhone hírek között való böngészést, a felső menüsorban választhatsz magadnak egy akciós iPhone tokot is :-) !

Válassz a téged érdeklő iPhone tippek közül


 

Apple

 

 

iPhone

 

 

iPhone 6/6S

 

 

iPhone 6/6S Plus

 

 

iPhone 7

 

 

iPhone 7 Plus

 

 

iPhone 8

 

 

Ha inkább az Androidos készülékeket kedveled és magad is ilyennel rendelkezel, ezeket a tippeket és trükköket biztosan hasznosnak fogod találni! Megmutatjuk azokat a dolgokat, amikről eddig fogalmad sem volt és beszámolunk a legújabb Samsung hírekről. Bemutatjuk az Almás készülékek legfőbb versenytársait és összehasonlító teszteknek vetjük alá őket.

Nézz körül a Samsung trükkök között!


 

Android

 

Samsung Galaxy S7 Galaxy S8

 

​Egyre valószínűbb, hogy szeptemberben 3 iPhone érkezik. Az iPhone 8-ban szinte biztosak voltunk, azonban úgy tűnik nem szakad meg a széria, és érkezik a sorrendbeli iPhone 7S és az iPhone 7S Plus is. Az iPhone 8-ról eddig ezeket tudjuk.

Azt eddig is tudtuk, hogy Kínában mindent előbb tudnak a legújabb iPhone-ról, mint bárhol a világban. Azt is tudjuk, hogy előszeretettel hamisítják az új készülékeket, néha meglepően jó minőségben, természetesen iOS nélkül. Azonban eddig példátlanul már el is készítették az iPhone 8-at, nagyjából 4 hónappal a bemutatás előtt.

Az utóbbi 20 évben a mobiltelefon ipar sok ágazatot megszégyenítő méretű fejődésen ment keresztül és olyan újítások kerültek a legújabb mobilokba, amikről régen még álmodni sem mertünk. A technika gyorsabbá és sokkal könnyebbé tette a mindennapi életünket, azonban ennek is megvannak a hátrányai. Az egyik legmeglepőbb, hogy az érzékeny technikát, a régi telefonokkal ellentétben, szinte mindenképpen védenünk kell egy iPhone tok segítségével, ha évekig meg akarjuk őrizni mobilunkat.

Először egy hónapja jelent meg a hír, hogy az iPhone 8 más lesz, mint az eddigi Apple készülékek, és a legtöbb mostani Androidos telefonnal megegyező helyre, a hátlapra kerül az úgynevezett Home gomb. 

Pont 2 hete mutatta be  Samsung legújabb csúcskészülékét, a Samsung Galaxy S8-at és máris özönlenek a tesztvideók, amelyben az iPhone 7-tel mérik össze a telefon tudását. Nézzük, mit mutat a legújabb és egyben a legérdekesebb teszt

​Lehet, hogy az iPhone 8 kiszállítása jövőre csúszik. Azt már említettük, hogy idén szeptemberben az Apple 3 teljesen új modellt fog bemutatni. Azonban ennél újabb és érdekesebb hírek is napvilágot láttak!

Egy megbízható forrás jelentése szerint 70 millió darab hajlított OLED kijelző panelt rendelt az Apple a soron következő iPhone 8-hoz. A Nikkei jelentése szerint a Samsung gyártaná le ezeket az érintőképernyő paneleket.

Hatalmas kereslet kezd kialakulni a piros készülékházzal rendelkező iPhone-ok iránt. Legalábbis egyelőre még csak Kínában. Információink szerint az Apple számszerint 73410 darab piros színű készüléket szánt a piacra, azonban az egyik legnagyobb Kínai webáruházban már több mint 300 000 regiszráció érkezett a különleges készülékre. De nézzük inkább, hogy miért Piros a készülék?

Ha minden a megszokottak szerint zajlik, akkor jelenleg már csak egy szűk fél év választ el bennünket a soron következő iPhone csúcsmodelltől, az iPhone 8-tól. 2017-ben esedékes a 10 éves jubileumi modell, ekkor lesz 10 éves az iPhone, így meglehetősen nagy dobásra számíthatunk az Apple-től, és ennek megfelelően a gyártó általi hírek kiszivárogtatásával van jelenleg elfoglalva az egész külföldi Tech sajtó.

A telekommunikáció az okostelefonok előtt, még csak gondolatban sem járt ott, ahol most tartunk 2017-ben. Az ipart hirtelen forgatta fel teljesen a legelső iPhone piacra lépése még 2007-ben és onnantól kezdve mondhatjuk, hogy nincs megállás. A telekommunikációban történt változások persze az előnyünkre váltak és egy iPhone sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tette a mindennapi életünket. Sajnos azonban mint általában mindennek, ennek is megvannak a maga hátrányai.

Sokan tették fel ezt a kérdést nekünk az elmúlt időben, és minden esetben elég nehéz volt rá választ adni. Leegyszerűsítve, a legjobb iPhone 6 és iPhone 7 tok az, ami megvédi készüléked akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá. A divat és a dizájn az csak másodlagos. De melyik tokok teljesítik ezt a kihívást is?

Sosem volt egyszerűbb Nőknek karácsonyi ajándékot választani! Elegáns vagy különleges? Bármilyenről is legyen szó, biztos megtalálod a tökéletest! A karácsony közeledtével összeszedtük az 5 legjobb iPhone 7 tokot, ami magatoknak és szeretteiteknek is a legjobb ajándék lehet:

Ez a Karácsony könnyebb lesz, mint az eddigi, ezt garantáljuk! Összeszedtük az 5 legjobb iPhone tokot, amivel biztos sikert aratsz ajándékként az ismerőseid és barátaid körében, vagy lepheted meg saját magad és iPhone-od karácsonykor!

Ahogy tavaly is, idén is az iPhone áll a Karácsonyi toplista élén. Természetesen, ez a felmérés nem Magyarországon készült, de elég sok mindent elárul a világ Karácsonyi vásárlási szokásáról és az Apple termékek iránti keresletről.

Alig pár hónapja van a boltok polcain az iPhone 7 és máris egyre több pletykát hallunk a közelgő iPhone 8 hírekről. Persze még semmit sem szabad készpénznek venni, de az idő előrehaladtával egyre közelebb kerülünk majd a valósághoz.