Az Apple néhány hónapja jelentette be legújabb okostelefonja, a 12. generációs iPhone Pro Max megjelenését. A bevezetésre várva sokan azon fáradoznak, hogy megtalálják a megfelelő esetet. Az üzletek arról számoltak be, hogy már érkeztek új rendelések. Ezenkívül az emberek izgalmat fejeztek ki a telefon olyan innovatív funkciói miatt, amelyeket korábban még nem láttak az iPhone-okon, mint például a legújabb kijelző és a nagyobb feldolgozási teljesítmény, amely több lehetőséget és lehetőséget kínál az alkalmazások számára. Ezért az üzletek kiválasztott beszállítókkal együttműködnek annak érdekében, hogy innovatív dizájnokat hozzanak létre különféle tokokkal, amelyek ma nagy keresletet kapnak a piacon.

És most még ennél is nagyszerűbb hírekkel szolgálunk a legújabb iPhone 12 pro Max minden leendő vásárlója számára: az idei év legmenőbb modelljeit már karácsonyra a házhoz szállíthatjuk!

Szerezze be iPhone 12 Pro Max tokját most, hogy a legújabb kézibeszélőket szállíthassa. Eladók a legújabb iPhone 12 Pro Max tokok, weboldalunkról megrendelhető válogatott kivitelekkel. Különféle stílusokat kínálunk minden ízlésnek és pénztárcának megfelelően. Tekintse meg kínálatunkat, és rendelje meg még ma.

Kinyitható bőr védőtokok

Nagyon sok különböző tok létezik az iPhone 12 pro max számára, de nem mindegyik egyforma. Ebben a cikkben segítünk megtalálni a legjobb bőrtokot telefonjához.

Megvizsgáljuk az Phonebox legnépszerűbb tokjait, valamint azt, hogy mit kínálnak a védelem és a stílus tekintetében. Néhány véleményt is áttekintünk, hogy megtudjuk, mennyire elégedettek az ügyfelek a vásárlásukkal.

A legújabb iPhone 12 pro max bőrtok vonzó és kényelmes választás azoknak, akik védeni szeretnék telefonjukat. Ez egy kihajtható tok, amely oldalsó nyílással rendelkezik, hogy könnyen hozzáférjen a telefonhoz. A valódi bőr anyaga védelmet nyújt a karcolásoktól és ütésektől. A valódi bőrből készült védelem puha és tartós. Kétoldali védelmet kínál, kihajtható oldalsó nyílással, hogy könnyen hozzáférjen a telefonhoz. Oldalsó mágneses zár is található, amely biztonságosan tartja a telefont a tokban.

Sokféle szín közül választhat, így könnyebben megtalálhatja a stílusához illőt. Ha olyat keresel, ami jól néz ki és védelmet nyújt, ez mindenképp jó választás!

Az eredeti iPhone 12 Pro Max telefontok és hátlap már megvásárolható.

Az eredeti iPhone 12 Pro Max telefontok és hátlap már megvásárolható. Kiváló minőségű anyagból készültek, prémium megjelenéssel és tapintással, amely megvédi telefonját a karcolásoktól, portól és egyéb kisebb balesetektől.

A múltban az emberek mindig küzdöttek azzal, hogy megtalálják a módját, hogy megvédjék drága telefonjaikat. Mostantól az új iPhone 12 Pro Max telefontokkal és hátlappal bárhová magával viheti telefonját anélkül, hogy aggódnia kellene a vele kapcsolatos balesetek miatt. Ez a prémium védőtok kiváló minőségű anyagokból készült, amely megóvja telefonját az ütődésektől és a karcolásoktól. Még ma megrendelheti a sajátját!

Az új telefontok vásárlása előtt a legfontosabb szempont, hogy mire van szüksége. Számos különböző lehetőség áll rendelkezésre a különböző gyártóktól, ezért érdemes időt szánni a tökéletes választásra.

Az eredeti iPhone telefontok és a hátlap vélemények a vásárlási folyamat lényeges részét képezik. Képet adnak arról, hogy a telefon mennyi védelemmel rendelkezik, milyen színválasztékkal rendelkezik, és hogyan fog kinézni a telefon tokkal.

Rövid vélemény az iPhone 12 Pro Max-ról

Az iPhone 12 Pro Max tökéletes telefon azoknak, akik mindent ki akarnak tenni. Kiváló minőségű kamerával, nagy képernyővel és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik. Remek kijelzővel, megbízható akkumulátorral és jó szoftverrel rendelkezik. Az egyetlen hátránya, hogy nincs OLED-kijelzője, mint az iPhone 12 Plus-nak.

Az új Apple készülék 6,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, 19:9-es képaránnyal. A képernyő felbontása 1080×1920 pixel, pixelsűrűsége 326ppi, a képernyő mérete pedig 6,5 hüvelyk átlósan. Ennek a telefonnak az akkumulátor élettartama kiváló, nagy igénybevétel esetén körülbelül 2 napig bírja töltés nélkül, enyhe használat esetén pedig 1 napig, amivel az akkumulátor élettartamát tekintve az egyik legjobb telefon a piacon jelenleg. A szoftveres élmény ezen a telefonon is nagyon jó, az iOS 13 simán fut és sok szép is van.