Az új iPhone 13 Pro Max egy olyan eszköz, amelyet a legtartósabb tokkal kell védeni. Különböző stílusban és anyagból készülnek, így megtalálhatja az életstílusához illőt. Annak érdekében, hogy tokja tartós legyen, vegyen egy hibrid tokot. Ezek két rétegből készültek – kemény műanyagból és puha szilikonból -, amelyek megvédik a készüléket a leejtéstől és az ütésektől. Ha a legújabb iPhone 13 Pro Max tokot keresi, ne keressen tovább. A legjobbak legjobbjait kínáljuk üzletünkben.

Különféle típusú tokokat kínálunk az Ön igényeinek és pénztárcájának megfelelően. A prémiumtól a pénztárcabarátig minden megtalálható nálunk. Ezen kívül széles választékot kínálunk a férfiaknak és a nőknek egyaránt – így a telefontok segítségével megmutassa stílusát!

iPhone 13 Pro Max eredeti telefontok és hátlap

Ez egy eredeti telefontok és hátlap a legújabb Apple iPhone 13 Pro Max készülékhez. Kiváló minőségű anyagból készült, amely védelmet nyújt telefonjának leejtés, ütés és ütés ellen. Prémium dizájnja is van, amely kiemeli a többi tok közül.

A védőtok két színben kapható – fekete és fehér. A fekete matt, míg a fehér fényes felülettel rendelkezik. Mindkettő megvásárolható a Phonebox-on, ingyenes szállítással és visszaküldéssel, ha nem tetszik!

Az eredeti iPhone 13 Pro Max telefontok és hátlap megvásárolható a cég honlapján. A cég tokok széles választékát kínálja a különböző igényekhez, beleértve a védőtokokat és a prémium tokokat, valamint egyéb kiegészítőket, például képernyővédőket.

Extreme Armor iPhone 13 Pro Max tok

Az ütésálló telefontok nagyszerű módja annak, hogy megvédje készülékét a leejtéstől. A telefontok rugalmas anyagból készült, amely elnyeli az ütést, majd visszanyeri eredeti formáját. Ez az ütésálló telefontok védelmet nyújt készülékének, és hosszabb ideig megőrzi új megjelenését. Rugalmas anyagból készült, amely ellenáll bármilyen ütésnek vagy leesésnek, de továbbra is könnyű és könnyen hordozható.

Az Extreme Armor iPhone 13 Pro Max telefontok kiváló választás azok számára, akik védelmet keresnek. Rugalmas anyagból készült, amely ütés- és törésálló, így a legjobb védelmet nyújtja drága telefonjának. A tok rugalmas anyagból készült, amely elnyeli az ütéseket és megóvja a telefont az összetöréstől.

Az ütésálló telefontokokat ugyanezt az elképzelést szem előtt tartva tervezték – hogy megvédje telefonját. De ezek a tokok néhány további funkcióval is rendelkeznek, mint például az ütés- és törésállóság, amelyek garantálják a telefon védelmét akkor is, ha magasból leesik vagy a földre esik.

A tok megemelt ajakkal rendelkezik a képernyő körül, hogy megvédje a karcolásoktól, és könnyedén eltávolítható, minden erőfeszítés nélkül lecsúsztatva.

Prémium bőrtok, oldalra nyíló kialakításban.

Leather Book iPhone 13 pro max bőr tok összecsukható kártyatartóval a legjobb választás azoknak, akik olyan tokot keresnek, amely megvédi telefonját az ütésektől és leejtésektől. A tok valódi bőrből készült, ami prémium dizájnt és tapintást kölcsönöz neki. Nyitható borítással is rendelkezik, amely megvédi a képernyőt a karcolásoktól.

A mágneses zár elég erős ahhoz, hogy a burkolat zárva maradjon, de könnyű hozzáférést biztosít a telefonhoz. A borító belsejében egy összecsukható kártyatartó is található, ahol tárolhatja kártyáit vagy készpénzt.

Ez a bőrtok valódi bőrből készült, prémium dizájnnal. A mágneses zár egyedülálló kialakítású, amely megkönnyíti a tok nyitását és zárását. Az ütésálló védelem extra védelmet nyújt leesések és ütések ellen. A hátulján egy nyitható állvány is található, amely fekvő módban is használható.

Ebben a tokban jól elfér az Apple iPhone 13 pro max, mert kifejezetten ehhez a telefonmodellhez készült. A hátulján egy összehajtható kártyatartó is található, amely hitelkártyák vagy készpénz tárolására használható, ha nem akarja magával cipelni a pénztárcáját.

Ha valóban jó védőtokot keresel az új telefonodhoz

Az Ön igényeinek megfelelő védőtokok széles választékát kínáljuk. Rendelkezünk ütésálló, törésálló és hibrid tokkal. Minden termékünk prémium anyagokból és dizájnból készül, hogy a legjobb védelmet nyújtsa telefonja számára. Átlátszó tokot is kínálunk, hogy megmutassa telefonja szépségét. Különböző színeket is kínálunk, mint például a fekete és a tiszta, így kiválaszthatja, mi a legjobb az Ön számára.