Az Apple egyik legújabb szabványa a könnyedén csatlakoztatható MagSafe tokok és tartozékok. Az új technológia a kiegészítők teljesen új ökoszisztémáját eredményezi. Íme minden, amit tudni kell róla. A MagSafe-nek valójában két változata van. Az egyik az iPhone-okkal kompatibilis, a másik pedig a MacBook-okkal.

MagSafe iPhone-hoz

A MagSafe legújabb változata egy rögzítő- és töltőrendszer az új iPhone készülékekhez.. Az Apple lényegében fogta az iPhone vezeték nélküli töltőtekercsét, és új komponenseket adott hozzá, hogy egy új típusú, továbbfejlesztett és megbízhatóbb vezeték nélküli töltést hozzon létre a QI szabványok támogatásával. Ez lehetővé teszi különböző kiegészítők rögzítését is a legújabb MagSafe tokok segítségével.

-29%
4 990 Ft

Raktáron

-29%
-29%
-29%

MagSafe tokok és tartozékok

A tokok az Apple által kifejlesztett innovatív mágneses technológiát alkalmazzák, amely lehetővé teszi az iPhone-ok és más Apple eszközök könnyű csatlakoztatását és levételét. Ezek a MagSafe tokok nemcsak a védelmet szolgálják, hanem támogatják a vezeték nélküli töltést is, anélkül, hogy le kellene venni őket. A különböző típusok, mint az átlátszó, bőr bevonatú vagy multifunkciós tokok, lehetőséget adnak a felhasználóknak a személyre szabhatóságra. A tokok stílusos kiegészítőként szolgálnak, miközben a mágneses kapcsolat és a minőségi anyagok biztosítják a stabil védelmet és a prémium érzetet.

Prémium MagSafe töltők

A MagSafe töltők az iPhone-okhoz tervezett hatékony és mágneses töltési megoldást kínálják. Ezek a töltők gyorsan és könnyedén kapcsolódnak az eszközhöz a beépített mágneses technológiának köszönhetően, biztosítva a stabil töltési kapcsolatot. A vezeték nélküli töltés egyszerűségét ötvözik a MagSafe tokokkal és kiegészítőkkel, így egy összehangolt és hatékony rendszert alkotnak az iPhone felhasználók számára. Az Apple a MagSafe-et beépíti a saját fejlesztésű töltőkbe, valamint a saját szilikon- és bőr tokok hátoldalára, amelyek lehetővé teszik a MagSafe töltők használatát akkor is, amikor a készülék a tokban van.

A harmadik féltől származó tartozékgyártók is átvették a MagSafe technológiát saját termékeikbe, ami teljesen új kiegészítők előtt nyitja meg az utat. Az Apple rendelkezik MagSafe vezeték nélküli töltővel iPhone-hoz, valamint Duo vezeték nélküli töltővel iPhone-hoz és Apple Watch-hoz. Ha Qi töltést használsz, az Apple szerint a teljesítmény 7,5W-ra korlátozódik, ugyanúgy, mint a régebbi generációs iPhone modelleknél, például az iPhone 11-nél.

Pénztárcák és egyéb kiegészítők

A harmadik féltől származó tartozékgyártók szabadon használhatják a MagSafe-et különböző módokon. Az Anker egyik legjobb opciója ez az akkumulátorcsomag, amely mágnesek segítségével rögzíti az iPhone-odat, így vezetékek nélkül használhatod – zseniális, és feleannyiba kerül, mint az Apple saját megfelelője, így alaposan ajánljuk.

A pénztárcák praktikus és stílusos kiegészítők az iPhone-hoz, melyek mágneses kapcsolattal könnyen csatlakoztatnak az eszközhöz. Ezek a pénztárcák lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos tárolást a telefon hátoldalán, így a legfontosabb kártyák mindig kéznél vannak. A mágneses rögzítés biztosítja, hogy a MagSafe pénztárca szorosan tapadjon az iPhone-hoz, miközben lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. Ezzel az elegáns és praktikus kiegészítővel könnyedén kombinálható a funkcionalitás és az esztétika az iPhone használók mindennapi életében.

MagSafe technológia

A MagSafe for iPhone egy magnetométert és egy egytekercses NFC-olvasót ad hozzá. Alapvetően mágneseket használ, hogy segítsen megfelelően beállítani az iPhone-t a vezeték nélküli töltőre. Korábban a szabványos Qi vezeték nélküli töltővel, ha a telefonod nem volt tökéletesen igazítva, sokkal lassabban töltődött a szokásosnál. Az új MagSafe töltővel azonban az elhelyezés gyerekjáték, és akár 15 W-os teljesítményt is kaphatsz.

Végül az Apple megalkotta saját bőrtárcáját, amely egyszerűen rápattintható az iPhone 12 hátlapjára vagy egy MagSafe-kompatibilis tokra. Bőrből készült kagylótáskák is készülnek az Apple-től. Más szóval, számítsunk arra, hogy az Apple minden jövőbeli kiegészítője MagSafe-kompatibilis lesz.

MagSafe for MacBook

Az Apple 2006-ban mutatta be a saját MagSafe technológiáját egy MacBook Prón. Ez az eredeti változat lényegében egy mágneses tápcsatlakozó a MacBook, MacBook Air és MacBook Pro készülékekhez. Az ötlet lényege, hogy ha a MacBookot valaki megrántja, és megbotlik a tápkábelben, a MagSafe csatlakozó kihúzza a csatlakozót az aljzatból anélkül, hogy megsérülne sem ő maga, sem a tápcsatlakozó, sem a laptop. Az Apple azonban 2016-ban elkezdte lecserélni a MagSafe csatlakozókat USB-C csatlakozókra.