Az iPhone 12 Pro telefontokot úgy tervezték, hogy tökéletes védelmet nyújtson eszközének. A telefontokban felhasznált kiváló minőségű anyagok megóvják készülékedet a karcolásoktól és törésektől, valamint a hirtelen ütésektől és leejtésektől.

Hamarosan megjelenik az iPhone 12 Pro, és kezdünk látni, hogy sok új tokot terveznek hozzá. Számos különböző típusú tok közül választhat, ezért fontos tudni, hogy mire van szüksége, mielőtt kiválaszt egyet.

  • Hibridek: Ezek a legnépszerűbb tokok, mert mindkét világból a legjobbat nyújtják. Kemény külső héjuk puha belső szilikon burkolattal rendelkezik, amely megvédi a telefont a leejtéstől és az ütésektől.

  • Bőr: Ez az anyag tartós és jó fogást biztosít, miközben stílusos megjelenést is biztosít. Drágák lehetnek, de tovább tartanak, mint a szilikon vagy műanyag tokok, így hosszú távon megérik a költségeket.

  • Műanyag: Ez az anyag védelmet nyújt a karcolásokkal szemben, de nem nyújt túl nagy védelmet a leejtés vagy ütés ellen. Jellemzően az

Számos különböző típusú tok létezik az iPhone 12 Pro-hoz, de néhányuk népszerűbbek, mint mások. A legnépszerűbb iPhone 12 Pro tok a szilikon tok. Olyan érzés, mintha fedő nélkül tartaná a telefont, és könnyen fel- és levehető, amikor tölteni kell a telefont, illetve képeket vagy videókat kell készítenie.

A műanyag tokok azért is nagy népszerűségnek örvendenek, mert védelmet nyújtanak a karcolásoktól és a zsebedben lévő kulcsoktól származó karcolásoktól vagy a telefon földre ejtésétől. Különböző színekben is kaphatók, így kiválaszthatod a személyiségedhez illőt!

Érdemes időben telefontokot rendelni, nehogy összetörjön a készülék

Érdemes időben telefontokot rendelni, nehogy a készülék eltörjön. Ennek legjobb módja, ha megrendeli, amint megvásárolja új telefonját, vagy ha tudja, hogy hosszú ideig fogja használni.

A telefontok megóvja a telefont a töréstől, valamint védi a képernyőt a karcolásoktól és sérülésektől. Ha nincs tokja, akkor az egyetlen módja annak, hogy elkerülje a törést, ha nem ejti le a készüléket, és nem teszi tönkre. Ez azt jelenti, hogy ha vannak kockázatok, akkor ezeket figyelembe kell venni a telefon használata előtt.

Az okostelefonok drága eszközök. Nem szokatlan, hogy valaki több mint 1000 dollárt költ egy új telefonra. Éppen ezért fontos, hogy vigyázzon a készülékre és időben rendeljen telefontokot, hogy elkerülje a törést és a karcolást.

Mit tudunk az új iPhone 12 Pro-ról?

Az Apple nemrég jelentette be az új iPhone 12 Pro-t a kaliforniai cupertinói rendezvényen. A telefon 5,8 hüvelykes OLED kijelzővel érkezik, 2560 x 1440 pixeles felbontással és 458 ppi-vel. Ez továbbfejlesztés az előző generációhoz képest, amely 5,8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, 2436 x 1125 pixeles felbontással és 458 ppi-vel.

Az új iPhone 12 Pro hátulján két kamera is található – az egyik 12 MP-es, a másik pedig 12 MP-es nagylátószögű objektív. Ezenkívül két SIM-kártya foglalattal, A12 Bionic chippel és Face ID-vel rendelkezik az eszköz feloldásához, valamint támogatja a Qi vezeték nélküli töltést.

A telefontok fontos tartozéka a telefonnak. Nemcsak megvédi a telefont a külvilágtól, hanem szebbé és egyedibbé is teszi. Az iPhone 12 Pro egy nagyon törékeny eszköz, amelyet óvni kell mindenféle károsodástól. A piacon sokféle eset áll rendelkezésre, de nem mindegyik egyforma. Ebben a cikkben a legnépszerűbb eseteket teszteljük, és megnézzük, hogyan teljesítenek különböző helyzetekben.