Kiderült, hogy idén három iPhone készüléket mutatnak be

(Hírfolyamunk folyamatosan frissül)

 

Már csak egy hónap van hátra a szeptemberi 2019 Apple bemutatóig, ahol a legújabb, 2019-es iPhone modelleket mutatják be. Az Apple, mint minden évben idén sem árul el semmit az új készülékekről, azonban a telefontok gyártói kapcsolatainknak köszönhetően, egyvalamiben már biztosak lehetünk. 2019-ben három új iPhone modellt mutatnak be. Az iPhone XI-t, iPhone XIR-t és iPhon XI Max-ot, amire már a gyártó szerint 100%-ig illeszkedő telefontokok is befutottak.

2019 iPhone

A korábbi kiszivárogtatások a telefonokról igaznak bizonyultak, tehát az Apple idén a többi gyártóhoz hasonlóan a kamera fejlesztését vette célba. A főbb módosításokról a legújabb kezünkbe került telefontok árulkodik a hatalmas kamera szigettel, ami méretileg megegyező lesz, azonban modelltől függően 2 illetve 3 optikát fog tartalmazni és az értesülések szerint 48Mp felbontással, valamint 3-szoros optikai zoommal kerül a készülékekbe egy ultraszéles látószögű lencsével kiegészítve.

Kijelző méreteket tekintve 6,1 inch lesz az olcsóbb árazású, kétkamerás iPhone XIR modell. Az azonos tudással felvértezett 3 optikával rendelkező iPhone XI és iPhone XI Max 5,8 illetve 6.5 Inch méretekben lesznek kaphatók, ahogy azt a legújabb telefontokok is mutatják.

2019 iphone tokok

A külsőt tekintve a telefontokon, a kamerasziget méretének növekedését figyelhetjük meg, illetve a modell előző modellhez viszonyított vékonyodását is. A kijelző méret nem változott, viszont a vékonyabb készülékház sokkal kényelmesebben lehet majd kézben tartani a készüléket és sokkal kisebb lesz az összetörés esélye. Az alsó részen található megnövekedd csatlakozó kivágás pedig a széleskörűen elterjed Usb-C szabvány használatára utal, amit az Apple a MacBook-okban már előszeretettel használ.

2019 iPHone tokok

Gyártói értesüléseink szerint az új XIR modell az előző iPhone XS szériában bemutatott A12 Bionic processzort kapja meg, míg drágább XI és XI Max modelleket a legújabb A13 Bionic lapkakészlettel szerelik, ami a specifikációk szerint az összes Androidos készülék teljesítményét lekörözheti. A memória mindhárom esetben 4Gb lesz, de az Apple zárt rendszerének futtatásához ez is bőven elég.

Az árak tekintetében szerencsére az Apple nem folytatja a növekvő tendenciát így most is a jelenlegi árakra számíthatunk: XIR – 799$, XI – 999$ , XI Max – 1099$. Ez az itthoni adókkal együtt 300 és 500 ezer forint között alakul majd a tárhely (128-512Gb) méretétől függően.

További hírek