Az Apple bemutatta az új iPhone 11 Prokészülékeket. Ezek a telefonok nem csak erősek, de gyönyörűek is. Ezért sokan szeretnék tokkal védeni telefonjukat. Ezekhez az új készülékekhez sokféle tok kapható. Megtalálhatja a stílusának és preferenciáinak megfelelő tokot. Választhat átlátszó tokot, ha meg akarja mutatni telefonja szépségét, vagy színes tokot, ha stílusát kifejezőbbé szeretné tenni. Lehetséges olyan hibrid tokot is találni, amely különböző anyagokat, például műanyagot és bőrt kombinál, vagy ütésálló tokot, amely megvédi a telefont az esésektől vagy ütésektől.

Milyen védőtokok vannak a Phonebox webáruházban?

Egyes iPhone 11 Pro tokokat védelemre tervezték, néhányat a használathoz, mások pedig a stílust szolgálják.

A minták és kivitelek széles választékában kaphatók. Némelyik átlátszó, van, amelyik színes, van, amelyik ütésálló és így tovább. Mindenkinek van ügye. Fontos megjegyezni, hogy nem minden tok működik az iPhone 11 Pro új funkcióival, mint például a háromlencsés kamera vagy a szélektől szélig érő kijelző.

Az átlátszó iPhone 11 Pro tok jelenleg az egyik legnépszerűbb opció a piacon, mert nem rejti el a telefon egyetlen funkcióját sem, ugyanakkor megóvja a karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Azok számára, akik a védelem feláldozása nélkül szeretnének egy kis színt adni telefonjuknak, rengeteg színes opció áll rendelkezésre.

Melyik iPhone 11 Pro tokot válasszam?

Ez a cikk arról szól, hogy melyik telefontok a legmegfelelőbb az Ön számára. Megbeszéljük a különböző esettípusok előnyeit és hátrányait, hogy segíthessünk a megalapozott döntés meghozatalában.

Sokféle telefontok létezik, de általában két csoportba sorolhatók: átlátszó és színes. A legtöbb iPhone 11 Pro tok, olyan hátlappal van ellátva, ami láthatóvá teszi az eszköz hátoldalának színét, míg a színes tokokra nyomtatott design található. Ütésálló tokok ütésálló anyagokból készülnek, míg a hibrid tokok kemény műanyag és puha szilikon vagy gumi kombinációjával védelmet nyújtanak a leejtés és egyéb balesetek ellen. A valódi bőrből készült telefontokok tartósságot és luxus érzést nyújtanak, a kinyitható telefontokok pedig könnyű hozzáférést biztosítanak anélkül, hogy minden alkalommal ki kellene venni a teljes tokot.

Átlátszó hátlapok és telefontokok

Tudjuk, hogy a piac tele van különféle telefontokokkal, és nehéz megtalálni az igényeinknek megfelelőt. Ezért hoztuk létre ezt a listát az eszközéhez legjobban illő telefontokokról, hogy segítsen eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára.

Egy jó telefontoknak meg kell védenie készülékét, megbízhatónak és jó kialakításúnak kell lennie. Az áttetsző tokok jó választás, mert lehetővé teszik, hogy felnyitás nélkül megnézze, mi van benne. Az ütésálló tokok is nagyszerű választás, mert védelmet nyújtanak az esés és leejtés ellen, miközben elég rugalmasak ahhoz, hogy ne törjenek el könnyen. A hibrid tokok azért is népszerűek, mert a gumit és a műanyagot egy tokban egyesítik, így nem kell két különböző, különböző célú tok. A valódi bőr kiváló anyag a telefontok számára is, mert védelmet nyújt

Ütésálló Rugged Armor iPhone tok

Ütésálló telefontokra van szükség, hogy megvédje készülékét a mindennapi élet viszontagságaitól. Különösen fontosak, ha olyan drága eszközzel rendelkezik, mint az iPhone 11 Pro. Itt található a legjobb ütésálló telefontok listája az iPhone 11 Pro számára 2019-ben.

Az iPhone 11 Pro legjobb ütésálló telefontokja az, amely minden igényt kielégít, és a legjobb védelmet nyújtja. Rugalmasnak, törésmentesnek, karcállónak és ütésállónak kell lennie. A valódi bőr is kiváló anyag, mert tartós és jó fogást biztosít. Végül nyithatónak kell lennie, hogy a tok eltávolítása nélkül tölthesse a telefont.

A listán az első egy rugalmas tok, amely állványként is használható, és kártyatartóval rendelkezik. A második egy törésálló tok, amely karcálló tulajdonságokkal is rendelkezik. A harmadik olyan hibrid anyagokból készült, mint a valódi bőr és a polikarbonát, és kinyitható a könnyű telepítés érdekében.