Ezt a kérdést sokan felteszik maguknak, amikor telefontokot szeretnének vásárolni. Fontos tudni, hogy mi a különbség a szilikon és a kemény műanyag között, valamint, hogy ezek az anyagok milyen védelmet nyújtanak. A szilikon tokok rugalmasabbak, mint a kemény műanyagok, és nagyobb védelmet nyújtanak telefonjának. Hátránya, hogy a szilikon telefontok idővel hajlamosabb lehet a kopásra, ezért előfordulhat, hogy gyakran kell cserélni. A kemény műanyag tokok kevésbé védelmet nyújtanak, de sokkal masszívabbak, mint a szilikon társai. Tehát ha olyat szeretne, ami hosszabb ideig tart, akkor a kemény műanyag lehet a legjobb megoldás az Ön számára.

Szilikon iPhone 13 Pro Max tokok

A szilikon iPhone 13 Pro Max tok nagyszerű választás azok számára, akik rugalmasságot szeretnének, de védelmet szeretnének. Érdemes szilikon tokot beszerezni, ha azt tapasztalja, hogy a telefonja folyamatosan a kezében van és kikerül a kezéből. A szilikon iPhone 13 Pro Max tok elnyeli az esés okozta ütéseket, és védi a telefont. Ráadásul könnyen megfogható, és nem csúszik el a kézben, mint néhány kemény műanyag tok.

Az átlagember napi három órát tölt a telefonjával. Ez sok időt tölt azzal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő védelemmel rendelkezik az eszköze számára.

A szilikon tokok egy új típusú rugalmas védelem, amelyet egyes okostelefon-gyártók és kiegészítők gyártói vezetnek be. Törésmentes élményt tudnak nyújtani a felhasználó számára, mivel elnyelhetik az ütéseket és a rezgéseket.

A szilikon tok nagyszerű választás azok számára, akik rugalmas védelmet és rezgéscsillapítást keresnek. Ezek a tokok szilikongumiból készültek, és könnyen fel- és levehetők. A szilikon tokok törésmentes védelmet és ütéscsillapítást is kínálnak, hogy megóvják eszközét a leejtéstől, ütéstől és leeséstől.

Kemény műanyag tokok

Számos lehetőség kínálkozik azoknak, akik tokot szeretnének vásárolni iPhone 13 Pro Max készülékükhöz. A választás nem egyszerű, de szükséges a telefon védelme és a hosszú élettartam érdekében. Sokan a legjobb kemény műanyag tokot fogják keresni. Az ilyen típusú tok védelmet nyújt a leejtés, karcolás és egyéb veszélyek ellen, amelyekkel a telefon a mindennapi életben szembesülhet.

A plexiből készült iPhone 13 Pro Max kemény műanyag tok egy hibrid tok, amely sok sérülést is kibír. Tartós műanyagból készült, és ütésálló kialakítású. A plexiből készült iPhone 13 Pro Max kemény műanyag tok nagyszerű választás azok számára, akik túl nagy tömeg hozzáadása nélkül szeretnék védeni telefonjukat. A kemény műanyag védelmet nyújt a telefonnak a leejtés és ütés ellen, a plexi pedig megkönnyíti a képernyő látását.

A tok két rétegből áll egy kemény külső és egy puha belső rétegből. Ez biztosítja, hogy ha leejti a telefont, az nem fog összetörni, mint egy hagyományos üveg képernyővédő. Ez a fajta tok azok számára a legjobb, akik védelmet szeretnének kapni, de nem szeretnének túl nagy tömeget adni telefonjukhoz.

Összegzés és vélemény

Az első dolog, amelyre az emberek új telefontok vásárlásakor gondolnak, a védelem. Biztosak akarnak lenni abban, hogy a telefonjuk nem fog eltörni vagy leesni. De vannak más okok is, amelyek miatt érdemes mobiltelefontokot használni!

A mobiltelefon-tok használatának egyik legjobb oka a biztosítás. Ha a telefon tokban van, sokkal egyszerűbb a biztosítótársaságnál reklamálni, ha valami történik a készülékkel. Ezzel a védelemmel nem kell tartanod a károk vagy lopások miatti többletköltségektől – a biztosításod ezt fedezi! A mobiltelefontok használatának másik oka az, ha el akarja adni régi készülékét. Ha tökéletes állapotban van és nincs rajta karc, akkor többet ér, mint ha nincs.