A legújabb Samsung A54 telefontokok. Egyedi szilikontokok, prémium ütésálló tokok és gyári tpu2 hátlapok megerősített anyagból. Ezek a tokok kiváló minőségű védelmet nyújtanak a készülék számára, megakadályozva a karcolásokat, ütődéseket és más károkat.

-27%
-27%
-27%
-55%
-55%
-55%
-17%

Szilikon Samsung Galaxy A54 tokok

A Szilikon Samsung Galaxy A54 tokok kategóriája a könnyűvé és hatékonyan védelmezővé változtatja a készüléket. Az erős szilikon anyag hatékonyan védi a Galaxy A54-et a mindennapi károktól, beleértve a karcolásokat és ütéseket. A rugalmas és vékony kialakítás lehetővé teszi a pontos illeszkedést, miközben a könnyű hozzáférést biztosítják az összes port és gombhoz.

Ütésálló Samsung Galaxy A54 tokok

Strapabíró anyagokból készültek, hatékonyan elnyelik az ütéseket és védelmet nyújtanak a karcolások és sérülések ellen. A pontos illeszkedés biztosítja a könnyű hozzáférést az összes port és gombhoz, miközben a tok megőrzi a Galaxy A54 esztétikus dizájnját. Az ütésálló tokok ideális választás azoknak, akik aktív életet élnek vagy kiemelten fontos számukra a készülék megbízható védelme.

Egyedi és Mintás Samsung Galaxy A54 tokok

Az egyedi tokok kategóriája egyedi megjelenést kínál a készüléknek. Egyedi tervezésű és személyre szabott tokok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyediségüket és stílusukat. A vékony és precíz kialakítás biztosítja a pontos illeszkedést. Az egyedi tokok nemcsak védelmet nyújtanak a készüléknek, hanem egyedivé is teszik azt.